Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 June 2011

Lakonan Mesti Kena Mantap

Hahaha..... Bhai.... lu kalu mau buat lakonan.... lakonan mesti kena mantap la bhai... bukan boleh cap ayam jer... mesti semua kena bagoosh... dari skrip sampaikan kepada lakon layar... semua mesti kena mantop...

Sebab itu la.. kalu lakonan macam cap ayam... jangan mimpi la nak box office... kalu dalam skrip ader babak nangis.. kena la nangis kasi real skit.... kena ader bercucuran air mata... mana boleh pakai titis "EYE MO" jer.... hahahaha...

Kalu nak kasi kena "hack" @ godam..... kasi la buat betul-betul.... hahahaha... kalu setakat Distributed Denial Of Services (DDOS).... tak la susah mana.... memamng hari-hari banyak site yang kena DDOS.... hahaha... bukan susah pon.... guna command PING dalam UNIX pon boleh buat... yang penting server kena laju dan banyak.... dan line kena laju... Semua nih paling senang nak buat kalu kiter nih ISP... hahaha... line dah sah ler laju...

Kalu nak guna "Zombie Server @ Zombie Daemon" ... kena dah lama release tools dalam banyak komputer... hahaha.... tapi kalau guna banyak komputer pon.. kalu pipe internet zombie server tue cap ayam... DDOS tak berkesan jugak.... kalu kat Cybercafe yang ader 30 PC tue... line dier paling laju pon 2Mbps.... takkan nak run DDOS Zombie sebanyak 30 komputer... slow bhai... line jadi saturated....

Jadi... kalu guna kat ISP... dedicated line 1Mbps untuk 1 zombie server... dah kira okeh dah.... baru la boleh jadi....

Makanyer... kalu la betul attact DDOS tue datang dari luar negara.... hahaha... tentulah kiter punya semua circuit dan backboned OC12 yang ader beberapa tue mestilah saturated... dan akses rakyat Malaysia ke luar negara jugak mesti terjejas.... hahahaha... Ini takder terasa pon.... hahaha... makanyer sure DDOS nih originated dari dalam Malaysia... dari ISP.... hahaha... ala.. semua backboned adalah milik TM .... even yang AT&T, NTT dan BBN Planet serta pelbagai backboned provider lain pon kena tight-up ngan TM jugak...

That's why la gua saspek yang benda nih dibuat sendirik oleh pihak gerombolan... hahaha... ini idea dan agenda APCO nih... bukan susah pon... it's a media confusion jer... cara diorang untuk buat diversion...

2 comments:

  1. haha.tk sangka lu pon pikir mcm gua jugak...hahahahaha..

    ReplyDelete
  2. sepatah haram pun gua tak paham menatang DDOS nih

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja