Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 June 2014

Black Ops 1993

Bhai/DeeDee semua...

Tetiba gua teringat akan satu "Black Ops" yang mana telah berlaku kat satu lokasi luar negara pada tahun 1993.. Dimana Agensi terlibat sepenuhnya dari perancangan sehinggalah perlaksanaan dan pembersihan...

Bagaimana segala perancangan yang dibuat telah berjaya sepenuhnya walaupun dengan menggunakan satu unit yang cukup kecil anggotanya... Walaupun terdapat kasualti...

Dan tugasan itu selesai lebih awal dari perancangan awal... Dimana sararan dapat di neutral kan walaupun di zone sesak tanpa menimbulkan syak wasangka warga tempatan... Alhamdulillah....

Kepada Encik D, Encik G, Puan S dan Puan K.... Terima kasih banyak-banyak atas kerjasama erat lu orang sumer dalam menjayakan misi tersebut... Dan Al Fatihah buat Encik C yang terpaksa berkorban untuk negara.

6 comments:

  1. jarang dengar pi buat op bagi jahanam Israer n puaknya
    amarika israel britis

    ReplyDelete
  2. Bhai Cipan...Ha ha ha..

    New Black Ops in de Making?

    Moga semua selamat ....ha ha ha..

    ReplyDelete
  3. Ada Puan kt agensi.Ingatkan semua Encik jek...Bertuah bini siapa agaknya???

    ReplyDelete
  4. Kadang2 ada baiknya ada benda dibiarkan rahsia

    ReplyDelete
  5. Kadang2 ada baiknya ada benda dibiarkan rahsia

    ReplyDelete
  6. Kadang2 ada baiknya ada benda dibiarkan rahsia

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja