Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 June 2014

Errr... Nak Citer Aper Aaa???

Bhai/DeeDee semua...

Gua ader terbaca citer tentang Lotfi Ariffin yang telah berada di Syria dan terlibat dalam kancah peperangan disana... Gua ader cadang nak komen... Tapi gua rasa aaa... Gua simpan jer komen gua tue...

Aper pon.. Untuk pengetahuan lu orang sumer... Aper sajer konflik yang melibatkan orang Islam di dunia nih mesti akan ader seorang dua paling kurang "askar upahan @ merceneries @ jihadist" dari Malaysia yang terlibat... Sejak seingat gua dari tahun 60'an lagie...

Walaupun mereka dilabelkan macam-macam oleh banyak pihak... Mereka sebenarnya amatlah digeruni oleh pihak lawan... Malah pejuang dari Malaysia terkenal kerana konsisten, ketepatan dan keberanian... Dengan skil dan ilmu ketenteraan yang cukup serta lengkap dengan ilmu sains, kimia dan matematik adalah satu "chemistry" yang ader dalam kebanyakan pejuang dari Malaysia....

Lu orang boleh baca buku tulisan Tim Huxley yang menyenaraikan kenapa "askar upahan @ merceneries @ jihadist" dari Malaysia amat digeruni... Di letakkan di rangking nombor 1 dunia ...

Tapi bukan itu yang gua nak citer.... Gua sekadar nak citer skit mengenai operasi Agensi yang melangkaui sempadan negara sejak dari awal penubuhannya... Team dari Agensi pernah melatih pejuang Islam negara lain yang terlibat dalam beberapa konflik seperti di Afghanistan, Filipina, Kashmir, Palestine, Lubnan, Ambon, Iraq, Iran, Chechnya dan jugak di negara Balkan.

Malah gua sendiri pernah diarahkan terlibat melatih pejuang Islam di Balkan terutamanya di Slovenia selama beberapa bulan dalam berbagai cabang "black ops"... Jadi tidak terkejut kalu hasil dari latihan yang diberikan itu telah diajarkan pula kepada pihak lain yang sama aqidah... Gua tak terkejut...

Ader beberapa kes yang Agensi terlibat.... Bukan sekadar latihan sahaja diberikan... Tapi siap dengan bantuan kelengkapan... Cuma aper yang kami buat itu kami tetap akan "deny" penglibatan kami... Begitu juga pihak Agensi... No... Ianya dinafikan...

So... Kepada Ahmad Zahid Hamidi... Tolong jangan naif.. Sila semak sumber yang ader dulu sebelum komen... Buat malu jer....

By the way... Dari dulu lagi ISA akan dikenakan terhadap mana-mana individu warga Malaysia yang terlibat menjadi "askar upahan @ merceneries @ jihadist" ini... Ini polisi Kerajaan Malaysia...

4 comments:

  1. so ISIS/ISIL ni wajib disokong ke lobai?

    ReplyDelete
  2. banyak negara ada buat itu macam jugak la itu sial amarika lagi hebat dengan operasi khianat
    jangan lupa dalam puak pejuang tu ada jugak pejuang khianat yang dihantar untuk mengkhianati pejuang
    oleh negara negara musuh Islam dan jugak negara Islam.

    ReplyDelete
  3. Zahid terpaksa berlakon..Wakaka..

    ReplyDelete
  4. gua minta pencerahan dri lu...ISIL/ISIS ni camne. Selamat berpuasa.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja