Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 June 2014

Broad Daylight Scam?

Bhai/DeeDee semua...

Sori aaa... Gua dah lama sibuk ngan tugasan hakiki dan tugasan sampingan... Jadi dah kureng amik pot pasai politik Malaysia... Malah dah berapa event berkaitan politik gua tak join.. 

Dua hari sudah gua ader call HQ Agensi... Tanya diorang aper stori terkini tentang MH370... Diorang kata ader arahan dari luar agensi suruh kes MH370 masuk fail NFA... Tapi bos besar khabarnya tak stuju... Walaupun team yang terlibat sudah dikecilkan ... Tapi semua aset dan operatif masih diarahkan alert tentang MH370...

Itu citer MH370 la.. Kalu bab PRK Bukit Gelugor plak... BN memang ader keluar satu memo bagitau kat SPR yang PRK Bukit Gelugor telah diperuntukkan kemenangannya kepada DAP... Jadi SPR  tak perlu nak berbuat apa-apa... Memo arahan camnie dah biasa dah SPR dapat..

Dalam masa yang sama... SPR dapat satu lagi memo yang mengarahkan bahawa SPR perlu memastikan kemenangan di PRK Teluk Intan berpihak kepada BN walau dengan apa cara sekalipon...

Dan gua diberitahu bahawa beserta memo ini ada satu surat khas kepada Pengerusi SPR bahawa segala keputusan pada PRK Teluk Intan adalah memberi impak kepada lantikan Pengerusi SPR itu sendiri.. 

Sebab itulah berlaku khabarnya bilangan pembuang undi (pengundi) dengan bilangan kertas undi yang diterima semasa pengiraan undi adalah tidak sama... Ini menunjukkan bahawa "Broad Daylight Scam" telah berlaku...

Dan pastinya kalu ditanya dan disiasat nanti... SPR akan ader jawapannya... Dan SPR akan bermati-matian mempertahankan kemengan BN walaupun dengan kertas undi "magika".... Hahaha

Aper pon.... Negeri bertuah ini adalah Darul Magika.... Yang dah lama "jalan" pon boleh istihar baru jer "jalan"... Apertah lagi ngan kertas undi dari Alam Angker... Hahahaha .... Everything can be done.... Malaysia Boleh...

Ader fulus semua lulus...

Aper-aper pon... Bagi kes PRK Teluk Intan... Semua pihak dalam PR perlu buat post mortem...  Semua ader kepincangan .... ader masalah..... Baik DAP, PAS dan jugak PKR...

Kepada yang dah naik jadi kapla negeri tue... Hehehe .... Lepak-lepak la bermalam di lokasi lama... Itupon kalo boleh aaaaa.... Itupon kalo tak kena humban la... tak aci la lepak lokasi lain.... Hahahaa

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja