Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 May 2014

Terlajak Laris

Bhai/DeeDee semua...

Masa berkempen sudah solosai... Kini semua tumpuan akan terarah kepada peti undi dan kertas undi...

Kalo nak ikutkan senario semasa... Memang Dyana Sofya terlajak laris.. Sana sini diperkatakan tentang dia... Agaknyer stakat la nih belum ader calon PRK atau PRU dari BN yang mantopp macam Dyana Sofya...


Dulu ader sorang Puteri UMNO yang bertanding .... Tapi .... Pergh... Saiz memang terlebih lajak... Hahaha... Itulah Rosnah Sirlin..... Hahaha

Aper pon... Gua sokong Dyana Sofya nih.... Bukan stakat sokong kerana politiik... Tapi gua takmo nak tipu diri sendiri yang Dyana Sofya memang "taste" gua... Hahaha.... Terlajak laris...

Hahaha.... Jangan mare...

Undilah dengan bijak dan kiut miut.... Terlajak larisss

2 comments:

  1. sori 2 say...gua bkn taste dia.....muahahaha

    ReplyDelete
  2. sori jugak dari gua.....taste taste tak main kat sini. Janji Dyana dan PR menang. hahaha.....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja