Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 May 2014

Perang Akan Bermula?

Bhai/DeeDee...

Ader orang tue dah susun baek punya queue.. Malah boleh dikatakan dalam queue tue takder puak lain yang boleh pintas... melainkan puak dier jer yang ader dalam queue..

Macam mana magika ianya berlaku janganlah ditanya... Semua peringkat sudah dibekalkan dengan tumbuk rusuk... Yang kaki meeting semua diberitakan sudah tergadai bodi... Hahaha

Aderkah puak yang telah dipinggirkan dari queue akan berdiam diri dari menuntut haknya dalam queue tersebut?? Aderkah puak ini akan senyap takmo amik port...

Hehehe... Yang Izrael dah lawat tue dan selesaikan tugasan tue... Kiter biarkan la dier menjawab soklan Munkar dan Nankir..... Marabbuka.. Marabbuka... Tapi takkan la yang masih belum dilawat oleh Izrael tue nak cemar institusi...

Sedar la... Walaupun lu potong queue takder oranv lihat... Tapi ianya terakam dalam CCTV dan pastinya lambat laun ader orang akan semak CCTV tue..

So... Masa tue perang boleh bermula la.... 

9 comments:

  1. Biarlah atan b hashim berehat selepas d jemput mengadap yg SEBENAR LAYAK DI PANGGIL YANG MAHA MULIA...ALLAH SWT.

    ReplyDelete
  2. Ha ha ha..Bhai..

    Kena ingat ...The Dead Agong is powerfull..ada berani Bhai ..

    ReplyDelete
  3. bro, sy dh fhm jln citer sumer...lepas google byk link. kalo camtu, bg pendapat sy rakyat marhaen, kalo nk ikot sgt susur galur yg real, raja izuddinla...kalo btl dia kena aniaya dipaksa isytihar muflis. kalo raja jaafar tu jgnler...1st wife die kan ade kes upah org bunuh madunya tapi x kena hukum. nnt dpt 2nd rosmah plak rakyat Perak (sile google yekk...berdasarkan laporan paper lama2)...tapi ikot susur galur pon kalo perangai x semenggah pon sama gak. kebanyakan sultan & raja seluruh dunia (bukan takat mesia je), rata2 bukan dari susur galur yg berhak. even Brunei pon, dan Arab Saudi. so kalo ikot pd characteristic, Raja Nazrin tu educated gak..marhum Sultan Azlan pon belajar tinggi...sultan2 & anak2 kerabat yg lain x ramai yg masuk U (except N9 now). so mana satu lg penting? baka sebenar atau perangai sebenar? sultan kelantan skrg pon diceritakan bukan dari susur galur sebenar tapi perangai molek sbg amirul mukminin. x blh guna pakai juga 100% baka sebenar kalo perangai cam lanun...yg susur galur lanun & perangai lanun tu x leh nk watpe dah...so kalo dr segi imej, intelektual Raja Nazrin tu ok, kalo dr segi keturunan Raja izuddin la kot...tgk nnt future sultan sgor camne? lagik hampeh kott???

    ReplyDelete
  4. ehmm...doonia...donia...sebab itulah tiada yg lebih unik dari segala unik...this is Malaysia..

    ReplyDelete
  5. cctv dunia aje, apa nak takut.

    ReplyDelete
  6. grateful dead ;) apapun ABU jgn lupa !

    ReplyDelete
  7. ingatlah kembali pesanan Nabi bila dah mati tinggalah
    semua yang dimiliki atas dunya ini

    ReplyDelete
  8. Ha ha ha..Bhai...

    Raja Nazrin is new Sultan...

    ReplyDelete
  9. elok jugak bila ada kematian malam kalau ada tahlil buat kuliah pasai mati 30 minit biar hadirin yang tak pernah peduli pasai mati ada reti sikit. ubah dari jahil kepada alim
    ada jugak kesannya tak banyak sikit

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja