Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 May 2014

TKM II Pulau Pinang Janganlah Bodoh Sangat

Bhai/DeeDee semua...

Gua terpanggil untuk menjawab bagi pihak KPN Khalid Abu Bakar dalam isu tahanan yang diklasifikasikan bahaya @ aset LTTE di luar negara...

Tolong aaa jangan melatah tak tentu hala... Janganlah bodoh sangat... Guna akai skit... Dapatkan dulu maklumat dari pelbagai sumber sebelum buat sidang media... Gua tau la yang kena tahan tue sebangsa dengan TKM II Pulau Pinang tue...

Gua bukan nak citer pasai rasis atau sebagainyer... Tapi gua nak jelaskan dari segi berkaitan risikan dan maklumat pengganas serta keganasan serantau..

Untuk pengetahuan semua... Kumpulan pengganas takkan boleh ditumpaskan sepenuhnya sampai biler-biler... Tak kisah la pengganas dari mana pon... Ianya samer macam organisasi perlanunan... Pengganas IRA, JRA dan banyak lagi walaupun ader kepala utama sudah kena... Tapi masih akan ader yang still hidupkan organisasi diorang dalam senyap sampai bila-bila...

Kalu ikut maklumat yang AGENSI ader sampai la nih... Sel-sel LTTE masih ader di seluruh dunia.... Malah ikut kajian awal... Kat Malaysia sajer dikesan ader dua sel LTTE peringkat rendah... Dan dalam kedua-dua sel nih... Operatif dan Agen dari Cawangan Khas, MIO dan lain-lain agensi berkaitan keselamatan ader memantau dan menyusup...

So... Walaupun TKM II Pulau Pinang dok cabar untuk kemukakan bukti... Gua percaya KPN takkan layan permintaan bodoh nih atas dasar keselamatan negara... Cukup la dah banyak kes keselamatan negara failed disebabkan oleh campurtangan orang politik bodoh.... Tak usah la tambah lagi...

Kepada TKM II Pulau Pinang... Tolong jangan kerana nak glamer... Senang-senang nak bocorkan maklumat keselamatan negara... Tolong jangan jadi bodoh.... By the way... Agensi Keselamatan Malaysia bukanlah kuda tunggangan Sri Lanka la...

Kepada KPN... Usah dilayan mainan politik nak glamer orang politik nih... Tak kisah la belah mana sekali pon... Orang politik nih samer jer bangangnyer...



By the way... Aper ... Ingat kad UNHCR tue susah sangat ker nak diklon... Hahaha... Lawak siot... Paspot real pon boleh orang klon... Inikan plak kad UNHCR.... Small matter la bhai...


2 comments:

  1. Maaf cakap hang tak tahu sejarah sebenar .....Cuba check siapa yg train LTTE ni. Pasai apa depa boleh cekup 3 ekor ni...sebenarnya tak semua pekara kits tahu..allahuallam

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya u tak berapa tahu berkeaan LTTE ni.... U perlu dapat maklumat siapa yg train mereka
    Sebab tu lah 3 mereka ni dicekup....kalau tidak pecah lobang da.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja