Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 May 2014

Mabuk Ketum Ka Mahathir Mohamed Nih?

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha... Mahathir Mohamed nih gua rasa aaa mesti sedang mabuk ketum nih... Hahaha... Siap peringatkan orang lain supaya jangan salahguna kuasa.... Hahahaha.... Mampuih... Lawak siot... Hahaha...

Yang kaki salahguna kuasa plak boleh nasihatkan orang lain supaya jangan salahguna kuasa... Hahaha... Memang mabuk air ketum nih... Kalo bukan ketum... Mesti Mahathir Mohamed nih layan Syabu... Hahahaha





Hahaha... Lawak siot dier nih... Udah la lupa asal usul keturunan... Hahaha... Mabuk todi ka wei??? Hahaha




3 comments:

  1. Tanda2 buang tebiat sudah mari. Tabiat dia sendiri cuba dilemparkan pd orang lain. Manusia haram jadah (pinjam kata Najib) memang buruk kelakuannya.

    ReplyDelete
  2. mamak pengkhianat haramjadah pada umat melayu islam ni bukan saja mabuk tapi sangat 'high' tah apa benda haram,dia mudah lupa siapa yang selalau salahguna kuasa dulu ? ABU !

    ReplyDelete
  3. matde memang suka merasuk orang
    yang tinggal hanyalah kata kosong bersih cekap amanah
    nak kata bersih tak nampak bersih nak kata cekap tak nampak cekap pun amanah dah punah
    mungkin cekap penaik cukai

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja