Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 May 2014

Ahmad Maslan Ingat Orang Lain Bodoh Macam Dia...

Bhai/DeeDee semua...

Ahmad Maslan nih gua cukup kesian... Nampak sangat bodoh dan bangangnyer... Nampak sangat lawak... Hahaha... Ahmad Maslan nih ingat orang lain bodoh macam dia ker.... Hahaha

Aper dier ingat kalu dapat Ahli Parlimen sesuatu kawasan tue maka kawasan tue akan dapat limpahan terbagoosh ker... Hahaha

Gua duduk Kemaman... Ahli Parlimen Kemaman aderlah Ahmad Shabery Cheek... Menteri Komunikasi dan Multimedia.... Hahaha ... Menteri penuh tue...

Tapi...

Tapi isyarat siaran TV "free-to-air" macam TV1, TV2, TV3, NTV7, Al Hijrah dan semua lagi macam hampeh jer kat sini.. Kena pasang booster atau pasang antena tinggi... Kalo stakat antena biasa alamat dapat signal hujan la... Terpaksa nak kena guna Astro yang servis dan harga macam gampang tue... Sembang la lu Ahmad Shabery Cheek.... 

Internet plak... Hahaha... Memang ader free wifi kat sesetengah tempat ... Tapi speed tak cecah 128kbps pon untuk download.... Upload lagi la teruk... Hahaha... Nak harap Unifi... Hahaha... Coverage macam hampeh... P1Wimax lagi macam haramjadah... Signal asik out.... 

Ader billboard besar Celcom... Tapi signal 3G selalu jadi 3Gampang.... YES untuk sekolah pon macam lahanat jer speed dier kat sini... Line selalu jadi capped...

Lagi mau sembang ader bagoosh dapat Ahli Parlimen berstatus Menteri.... Nih gua dapat Menteri Komunikasi lagi... Siap nak offer kasik naiktaraf Internet kat Teluk Intan... Tapi kawasan sendiri macam lahanat... Aper daaa... Harap mulut jer berbuih.... Hahaha




3 comments:

  1. ada lagi mangsa yang bole dijerat sebab tu mamat ni kuat pasang perangkap
    harap dapat banyak

    ReplyDelete
  2. MP gua Hassan Malek... apa gua dapat? Menteri yang Hassan Malek...

    Cobol

    ReplyDelete
  3. Kalau lantik orang bodoh dan sombong inilah jadi orang ramai dan rakyat pun nak disuruh bodoh macam dia pula dahla sombong belagak lagi sampai di Mekah tanah haram ada kuli batak dia dok tolong angkat kerusi bila nak makan sampai tok-tok arab pun hairan kat orang melayu ni .

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja