Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 May 2014

Antara OOKLA Dengan SKMM...

Bhai/DeeDee semua...

Antara dua badan nih.... OOKLA dan SKMM ... mana lu lagi percaya.... Hahahaha... mana yang lu rasa lagi telus dan tidak bias .... Mana satu yang lu rasa lagi bagoosh dari segi teknikalnyer ..... Hahahaha....

OOKLA keluarkan laporan yang kata purata kelajuan jalur lebar di Malaysia (gua ulang skali lagi... di Malaysia) aderlah pada sekitar 5.48 Mbps ....

Tapi....

Tapi pengerusi SKMM dok citer purata kelajuan jalur lebar di KL (6.29 Mbps) dan di Pantai aderlah (12.84 Mbps)....

Wei... orang citer pasai purata keseluruhan di Malaysia..... OOKLA citer pasai 1 Malaysia.... Mamat Pengerusi SKMM citer pasai satu kawasan jer...... bodoh ker aper nih.... Cukup-cukup la Ahmad Shabery Cheek tue jer yang bodoh... takkan la lu pon nak ikut samer mamat ooi... Hahahaha

Menteri Penerangan tue aderlah Ahli Parlimen Kemaman.... tapi nak bagitau nih.... signal Free-To-Air TV dan Radio kat kawasan Kemaman nih pon macam lahanat ... lagi mau sembang bagoosh.... Poodah la Ahmad Shabery Cheek ... terpaksa guna Unifi atau ASTRO ..... aper daaa...  kasi setel dulu la wei baru nak sembang,,,,,, Bodoh punya Menteri sampai itu Pengerusi SKMM pon ikut sama bodoh...

P/S: Mesti esok lusa pegawai SKMM akan serbu rumah gua.... Hahahaha


2 comments:

  1. apa laju laju belum dapat pelanggan macam cerita terlaju terkini
    bila pelanggan dah terkenan baru tau tak laju tera mana pun asyik ada gangguan memanjang
    bayar bil tak boleh lambat kena laju kalau tidak kasi potong mau sambung bayar lagi
    potong sambong

    ReplyDelete
  2. Bhai, air lior dia meleleh lebih laju lagi dari tu semua!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja