Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 May 2014

Ader Orang Tue...

Bhai/DeeDee semua...

Ader "orang tue"... Satu masa dulu stuju lantik anak keturunan lanun naik jadi peguasa negeri.... Ingat boleh kasi laba... Tapi tak sangka kalo dah keturunan lanun... akan kekal lanunnyer... jadi habis harta negeri dirembat tak tinggal skit pon kepada "orang tue'...

Tak puas hati... "orang tue" lantik plak si samseng gedebe jadi peguasa negeri.. Ingat boleh makan aaa si gedebe nih... Tapi rupanyer si gedebe tue tak bagi chan... Ader sajer projek dan idea kena taji... kena tackle... kena sabo... 

Sampaikan berlaga angin slalu... Degil si gedebe nih takmo dengar arahan... Pakai kapla dier jer... Antar kertas berwarna semua macam tak laku... Takder efek...

Last-last "orang tue" geram sesangat... sayonara la lu si gedebe... Hahaha... Babai... lu nak tunjuk samseng tak kena tempat la... Hahaha... Meroyan kejap si gedebe tue... hahaha ... sampai buat perangai lagi teruk dari bebudak tadika kemas... Hahaha

La nih lantik mamat blur jadi penguasa negeri... Hahaha ... Ader chan kot mamat  blur nih kena makan senang-senang... Ader chan la jadik lembu kena cucuk tali.. Hahaha... senang la nak biaya kos buat rumah anak "orang tue" yang 6 tingkat kat atas bukit tue... Hahaha

Tapi....

Hahaha... Tapi "orang tue" silap... Mamat blur lagi banyak agenda... Lagi ramai dok orbit keliling dier... Hahaha.. Ader chan la berlaga angin lagj... Hahaha... Mampuih..

Agak-agaknyer... Aper tindakan "orang tue" lepas nih... nak main chess ker atau main dam aji..

Oh yer... Kawan baek dan idola "orang tue" khabarnya sudah banyak bulan kena guna lifesupport machine... Patut dah kajol (opss... Kojol) dah.... Hahaha

Hahaha.... Gua gelak jer.... 

1 comment:

  1. Mu gok..nok kata ke orang Kg Tanjung pung pung agok agok la. Nok Kojol la , kajol la..hahahaha.

    Ok la..nok gi PUSPAKOM nih....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja