Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 June 2014

Grand Finale MH370?

Bhai/DeeDee semua....

Sori aaa... Gua banyak sibuk kebelakangan nih....  Cuma sekadar baca jer bahan dalam Internet...

Bab "Grand Finale" yang kepoh satu Internet tue .... Hahaha... Nanti-nantilah gua ulas... Terutamanyer tentang lokasi yang dibulatkan tue... Hahaha....

Aper pon.... Sedikit hint... Yang mati tetap ada... Yang selamat juga ada dikhabarkannya.... Lokasi tebusan masih lagi dikesan.... Kerana tebusan diberitakan telah dipecah-pecahkan kepada unit-unit yang lebih kecil... Dan lokasi yang berbeza antara satu sama lain...

Kemungkinan laluan tikus digunakan untuk keluarkan tebusan dari tanah ini...

Masa clearance untuk tebusan dikeluarkan dan dipindahkan dari lokasi asal aderlah dikenalpasti cuma 1 jam 35 minit sahaja...

7 comments:

  1. salam bro, saya pon dah baca fasal grand finale tu drp brdokapak, mungkin sedikit berbeza drp maklumat yg bro ader, sb beliau menyatakan semuanya mati terkorban dalam lautan dan kapal terhempas di lautan disebabkan berlakunya letupan bom di dlm kokpit . jika bro ader maklumat terbaru kongsikan la dgn kitorg ni . memandangkan kes kehilangan ini pon makin dilupakan orgramai maka saya rasa eloklah bro terus ceritakan sajer pada kami apa yg berlaku skg pada mh370 tu dan krew2 jika ader yg terselamat dan apakah tindakan pihak agensi dalam menangani kes ini skg kerana terdpt pihak2 yg cuba utk memastikan kehilangan mh370 beserta krewnya di lupakan dan di lenyapkan begitu sajer.

    ReplyDelete
  2. lu nak lawan si kapak ke lobai?????

    ReplyDelete
  3. Ye laaa cipan ni.. cerita laa perkara yang sebenar,,asyik tergantung saje clu.. memanjang aja misteri.. semalam baca dalam blog tu kata mereka akan dibebaskan sebelum ramadan,, kiranya mereka masih ada laa, syukur sangat2 la kalau berita in benar..... apa yang cipan nak selindung lagi....

    ReplyDelete
  4. Ye laaa cipan ni.. cerita laa perkara yang sebenar,,asyik tergantung saje clu.. memanjang aja misteri.. semalam baca dalam blog tu kata mereka akan dibebaskan sebelum ramadan,, kiranya mereka masih ada laa, syukur sangat2 la kalau berita in benar..... apa yang cipan nak selindung lagi....

    ReplyDelete
  5. INI SEMUA POYOOOOOOOOOOOO

    ReplyDelete
  6. cipan ohhh cipan cepatla cerita...tak sabo nak tau ni

    ReplyDelete
  7. Cipan tak nak cerita jika ada org yg tak appreciate cerita C++ ni. Kenapala ada org yg suka mengutuk atau perli macam kucengumuk dan AnonymousJune 4, 2014 at 7:14 AM...Kalau tak nak tau jgn lah nak komen yg negatif...just leave the blog ok..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja