Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 March 2019

Restoran Amjal

Bhai/DeeDee semua...

Semua orang tahu Restoran Amjal kat dengan University Malaya adalah kawasan trademark gerakan reformasi... Malah setiap kali ader sesi demo reformasi kat KL... Restoran Amjal la tempat yang akan dituju selepas setiap kali solat Jumaat.... sebab ader mee kari.... hahaha

Dan disitulah semua rencana untuk gerakan reformasi biasanya diadakan... perbincangan.... penerangan dan sesi suaikenal serta berlindung ......

Tetiba semalam LOBAKMAN mempergunakan Restoran Amjal untuk mengangkat budaya #maluapabossku kat situ.... Dimana tanpa perasan malu .... Najib Razak menghadirkan diri didalam sesi #takadamalubossku .... dan pertembungan akhirnya berlaku disana...

Dimana ianya seumpama penyokong-penyokong Manchester United pi masuk ke kawasan Liverpool.... sajer nak cari nahas dan cari pasai.... tapi itu la... perangai Manchester United (berlogokan setan)....... membawak budaya setan ke perkarangan Restoran Amjal....... LOBAKMAN... LOBAKMAN....

Apa nak jadi la.... takkan la UMNO takder kawasan mereka sendiri... kawasan trademark mereka sendiri??? Takder malu ka nak guna kawasan orang lain semata-mata nak bagi nampak lu orang lejen.... Hahaha....

Betul-betul #takderkemaluanbossku ...... Hahahaha

#kepitapabossku .....

7 comments:

  1. apa malu malu
    klaau ramai orang ada malu takla
    ini macam jadi
    pokok rumput pun tau malu
    semalu bukan samalu

    ReplyDelete
  2. Wa tak pernah komen kat sini tapi pasal lu petik liverpool wa pun nak menyemak kat sini.

    YNWA!!!

    ReplyDelete
  3. Sepatutnya restoran amjal tutup sj kedai bila tahu najib nak datang. Knp biar najis mencemarkan 'kesucian' reputasi amjal???

    ReplyDelete
  4. politik samseng ala taliban.

    ReplyDelete
  5. Polis ada samseng pukul orang di bus stop.

    ReplyDelete
  6. Teringat dulu Menteri Pendidikan Dr Maszlee Malik kena maki ramai-ramai boleh siap bagi air buat hilang dahaga. Toleransi tinggi beb. Samseng macam UMNO BN tak ada harapan nak masuk dah.

    ReplyDelete
  7. kalau dah takde perkara elok nak ditulis, eloklah jangan menulis, nampak bodoh-bodoh alang je.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja