Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 July 2020

Kami Tak Risaukan RM1.6 Bilion Cukai LHDN Tue..

Bhai/DeeDee semua...

Kami tak risaukan nilai RM1.6 bilion cukai LHDN tue...tapi kami cukup kesian kat telinga... telinga yang tersiksa.... kesian betul lah...

Disiksa sebegitue... huhuhu .. kejam betul... Persatuan Telinga takmo nak buat demo bantahan ka??? huhuhu...


4 comments:

  1. yg buat demo guling guling org bodo jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berani ko kata tuan guru pernah berdemo org bodo? Dia sentiasa ada dalil laa. Manabley bodo. Haha

      Delete
  2. Guwa tak paham mcm mana masih ada lagi manusia yg percaya itu semua adalah pitnah sedangkan yg duit masuk berjuta, melebihi income.. Shopping sakan anak bini..duit masuk berjuta tak tau.. Akaun org lain urus la.. Macam2

    Mgkin rakyat bawahan bodohan masih tak tau pasal setting baekkk songlap duit

    ReplyDelete
  3. Betul. Yg guling2 tu orang Pas,sekutu korang skrg. Bukan aku yg kata bodoh.....kah kah kah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1