Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 October 2020

Bila Penunggang Agama Diangkat Darjat

Bhai/DeeDee semua...

Kita tengok jer la.... makin jahanam jadinya Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) .... bukan sahaja blogger pembawak fitnah macam Omakkau diangkat jadi team dakwah sosmed YADIM... tapi penunggang agama macam Dasuki Abd Rani pon diangkat jadi Ikon Dakwah YADIM....

Jahanam jadinya... adoilah...



6 comments:

  1. Patut kita angkat sorang lagi tu sbg Ikon Tak Karantin Diri!!!

    ReplyDelete
  2. Jahanam Malaysia dapat kepada pakar fitnah dan solat tahajud live. Pakar drift Velfire agak dapat apa?

    ReplyDelete
  3. Macam mana konon pendakwah menyeru ummah kearah kebaiakan tapi dok buat doa laknat sesama ummah....

    ReplyDelete
  4. bila puak agamawan takut untuk mendesak
    hukum hukum Allah ditegakkan
    tak kira dari belah mana pun
    yang dicanang selama ni
    hanyalah nyanyian

    Sesungguhnya solat, ibadah, hidup dan matiku hanyalah untuk Allah,
    Tuhan semesta alam

    luar solat lain amalnya

    Barang siapa tidak memutuskan perkara menurut apa yang diturunkan Allah, maka mereka itu adalah orang-orang yang zalim.



    ReplyDelete
  5. sebelum ini pentadbiran adalah berjalan baik tapi setelah ph berkuasa, ph telah campur tangan dalam urusan pentadbiran YADIM, semoga dibawah PN ia kembali dapat mengunbang dakwah lebih berkesan. Ph adalah pendukong islam liberal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pendokong dan penyokong pemikiran liberal agar pemikiran manusia berkembang dan selalu rasional tidak terikut ikut dengan budaya jakun arab dan bumi malaysia selamat dari budaya perang arab

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1