Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 November 2020

Bab Mengelat Nih Muhyiddin Yassin Nombor Satu

Bhai/DeeDee semua...

Macam kita semua tahu la... Muhyiddin Yassin nih memang kaki ngelat... mengelat...

Macam-macam cara dier sedang buat untuk kekal selamat... Hahaha... dari modifikasi statistik Covid-19 lar... dari macam-macam rules dan regulation yang dibuat lar...

Ini sampai sitting sesi Parlimen pon dier nak buat ngelat... hahaha... giler betul... Kalu geng PH dok biarkan dan tak amik tindakan tentang sitting sesi Parlimen nih... memang lah memang... memang bodoh la...

Tapi kan.. PH memang bodoh pon... masa ader kuasa... masa ader peluang... takmo amik tindakan... biler dah hilang semuanya... baru nak bising kata silap tak amik tindakan masa tue... Bodo betul lar...

Hahaha



2 comments:

  1. kerajaang dunai bnayak ngelat
    bila ada kuasa tak tau nak jaga bangsa n ugama
    bila hilang kuasa xibuk cakap agama d nacib bangsa
    belang sekor sekor dah dikenali
    malu la sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf la bro. Masalahnya majoriti melayu masih tak nampak belang depa ni. Sokong membabi buta. Kerana agama dan bangsa kononnya. Biar jahanam negara

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1