Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

01 November 2021

Cerita Tentang Pandora Papers Ke?

Bhai/DeeDee semua...

Tetiba jer Mahathir Mohamed dok bawak citer larikan duit berbilion keluar negara... berbanding isu Pulau Batu Puteh.... Pada gua isu Pulau Batu Puteh tue takder dah isu sebab Sultan Johor sendiri yang tak kisah pada Pulau Batu Puteh tue... siap Pejabat Sultan Johor buat surat kata tak ada tuntutan bagi Pulau Batu Puteh nih...

Tapi kalu bab bawak larikan duit berbilion keluar negara tue... memang ramai terlibat... memang ramai... termasuk Mahathir Mohamed sekali.... melalui beberapa proksinya...

Toksah kata la suci sangat.... semua terpalit bhai.... huhuhu



3 comments:

  1. BELOM PRN MELAKO LAGI YB DAH TAK KAU DAH OUT
    NASIB YOU YB ATAU SAYA YB DAH MACAM TAIK HANYUT
    ANGKARA MULOT CELUPAR NASIB BELIAU DAH KE LAUT
    VAN USANG DI TINGGAL NANTI JGN LUPA KASI PUNGUT..!!


    #PADANMUKOKAUSETAN

    ReplyDelete
  2. dah lama berak rata rata
    ada bau jugak belum di akhirat lagi akan diperiksa
    tanpa dapat sembunyi walau niat dihati

    Tidakkah mereka mengetahui bahwa Allah mengetahui segala yang mereka sembunyikan dan segala yang mereka nyatakan?

    sibuk kutok arab saudi lani pasai joget
    lupa pulak negara ni apa kurangnya
    dah lama pun gampang

    ReplyDelete
  3. Dah byk sgt pahala sampai iklan bogel pun lu kasi display....Allah nk tanya ke lu dpt berapa like?? Neraka relaks aja tunggu jemputan...! Kalu x reti bahasa baik jd hewan akhirat foc...! Ngok.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1