Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 March 2017

Lelongan Spender Putih?

Bhai/DeeDee semua...

Bab ni gua memang gelak besar... betul gua stuju amik baraqah... tapi tak la sampai baju pun dilelong . hahaha... itu dah bukan amik baraqah... itu amik untung namanya. 

Huhuhu...

Dulu orang amik baraqah alim ulama free jer... takder la sampai lelong sana sini... kalu nak lelong sangat... jangan la setakat RM3500 ... patut lelong sampai dapat sama dengan RM 90 juta... ataupun sama harga dengan Pantai Sentral Park... hahahaha ... baru la ngam... baru la ader untung...

Errrr...

Spender putih takder sapa nak lelong ka? Hahaha... Amik la baraqah beli lelong spender putih tu... banyak afiatnya... banyak auranya... banyak hebatnya... hahaha

Lawak... memang lawak lah... apa nak jadi la ni..

huhuhu... semakin biol dah jadinya..

*** nanti Abdul Hadi Awang dah meninggal dunia... berapa pulak dilelong kain pelikatnya... takkan lagi murah kot... hahaha


3 comments:

  1. Ini budaya syiah ka? Dah mendewa2kan ulama

    ReplyDelete
  2. Woi!

    Itu "geliga" Boya bila pulok nak lelong?

    Replika dua2 belah kaki 'olarmak' yg telah di "hudud" oleh Tuhan juga elok dilelong sbg pengajaran kpd lobai2 RUU dan "hudud" auta tipu lg palsu itu huhu..

    Keris lok 77 yg panjang 2meter utk potong pulut ijau puteh bersama spender XXXL putih gerenti mndpt bidaan tertinggi sekali sbg symbol bodoh bacul tolol siuut lobai2 yg ber IQ cipuut kelaut yg hebat ngan siku dan lutot

    ReplyDelete
  3. admin...jgn la wat entry camni....post something yg baik2...ok

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja