Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 March 2017

Ops Pindah

Bhai/DeeDee semua...

Sudah 7 hari team dari Agensi (gua pernah berkhidmat di sini dulu) telah pun masuk ke Korea Utara untuk tugas-tugas "menyelamat dan pindah" bagi semua operatif, aset dan warga Malaysia... 

Biasanya "kami" akan buat benda-benda macam ni sebelum apa-apa tindakan secara terang-terangan dibuat oleh Kerajaan Malaysia... tidak kisah la di mana sahaja dalam dunia ni...

Bagi sanak saudara kaum keluarga warga Malaysia yang berada di Korea Utara, janganlah risau sangat tentang keselamatan warga Malaysia ni... kami memang pantau dan amik tindakan segera jika ada ancaman terhadap mereka...

Pelan "evacuation" memang ada dalam SOP kami... dan bagaimana kami buat benda tu jangan pertikaikan ... perkara biasa jer benda ni bagi "kami"...

Apa pun... kami akan lakukan yang terbaek.. InsyaAllah...

4 comments:

  1. Mcm sembang lebat jer

    ReplyDelete
  2. sekarang dalam negara ornag
    dia orang pung tahu itu pasukan ada dinegaranya
    tak kan pulak depa buat tak tau
    mungkin depa buat buat macam bodo tak tau apo yang sedang
    dilakukan oleh malaysia
    sebab sekarang keadaan tegang terbuka bukan alpa
    itu kedutaan pung telah diawasi
    kalau yang pi sana tu ada yang Islam jangan lupa pesanan Allah dalam
    Al Quran bila berhadapan denagn musuh (rajin baca Quran akan jumpa kalau tak rajin elek)
    jerat tak pernah lupa pelanduk
    awas n moga berjaya

    ReplyDelete
  3. Team agensi dari KU pun sama juga la yea..lama sikit dari kita..betul x

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja