Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 May 2019

Jho Low Dah Mati?

Bhai/DeeDee semua....

Semalam kecoh dalam beberapa blog menceritakan khabar tentang kematian Jho Low.... Hahaha... sana sini kepoh dan kecoh... Katanya Jho Low mati dibunuh oleh Agen Negara China.... Kononnya ianya sebagai bantuan Kerajaan China dalam nak melepaskan Najib Razak....

Hahahaha....

Gua gelak jer....  Bukan apa..... maklumat ni salah....

Hahahaha.....

Kalau betul ianya berlaku.... ianya bukan Agen Negara China yang buat.... bukan hasil kerja depa.... memang lah bukan.....

Hahahaha .....

Itu jer nak khabor....

5 comments:

  1. Mane bleh bagi mati dulu. Bagi la cpr sampai hidup balik. Tentu dia banyak tau mane duit sorok lagi. Kalau tak idup balik gak. Cucuh dgn karen pakai wayar main Switch TNB. Cucuh 3 4 jam. Mesti bleh. Tak pun suruh paris Hilton bawa arak Paling mahal dpn mayat dia. Confirm bleh hidup balik. Suruh la pompuan tu buat tiger show skit. Tapj kalau btg dia je yg hidup balik, pandai2 la Korang sattle.

    ReplyDelete
  2. Dont let tis cash cow die hahaha

    ReplyDelete
  3. hidup ke mati bang, gelak plak. cerah ler sikit citer tu.. babai.

    ReplyDelete
  4. Elok pun mati sebab satu dunia sudah kena TIPU. Bayangkan bank tercanggih dunia Goldman Sachs yang punyai sistem banking tercanggih, senarai banking officer terbaik, pengurusan risiko tebaik dunia pun boleh kena TIPU. PENIPU2 selayaknya harus mati dengan segera.

    ReplyDelete
  5. Rugilah kalau China bunuh Jho Low Taek.

    Saksi dan dalang utama skandal kleptokrasi terbesar dunia 1MDB terrrrrrr....

    Kalau UMNO-BN naik bersama Pas surely habislah kita semua jadi gurkha China.

    China boleh ugut balik buat hutang lagi besar guna Jho Low Taek.

    Rahsia besar UMNO-BN semua dalam kocek apek tu.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja