Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 November 2010

Ciken Pork

Hahahaha... sori la... lama tak tulis kat sini... sibuk... hehehe...

Nih gua nak tulis sikit jer.... Sebenarnya sejak biler Najib Razak tue kena ciken pork? Berapa hari.... bahaya tak sakit tue... dan nak kena samak ker??? hahaha...

Takper... orang sakit... kita biarkan dier sembuh dulu kan..kan..kan..

Aper-aper pon... walaupun Najib Razak kena ciken pork... secara otomatik ianya tidak memperuntukkan Rosmah Mansor memangku tugas Najib Razak... sebab Rosmah Mansor cuma isteri Perdana Menteri Malaysia... tidak lebih dari itu...

Yang layak memangku tugas Najib Razak adalah Muhyiddin Yassin...

Jadi... kesimpulannya.. aderkah ader satu protokol dalam institusi kerajaan Malaysia yang membenarkan perkara ini berlaku..... ader sesapa boleh jawab tak... sebab gua tak pernah nampak bini Pak Lah atau Che Det yang memangku tugas suami diorang dulu....

Atau ini sebenarnya menunjukkan bahawa Rosmah Mansor adalah Perdana Menteri Malaysia yang sebenar-benarnya... sebab itulah dier dapat peruntukan dibawah Bajet Kerajaan Malaysia walaupun dier bukan seorang Menteri...

Aderkah Rosmah Mansor Ahli Parlimen bagi Bangunan Parlimen.... hahaha...

Ini semua ciken pork punya pasai... ciken yang bersekedudukan dengan pork..... hahaha

5 comments:

  1. tapi itu rosmoh adalah 1st lady mesia...

    ReplyDelete
  2. intresting. Blog sdr telah dipautkan ke http://melayurayadaily.blogspot.com
    mohon dipautan sama jika ada ruang hahaha.

    ReplyDelete
  3. Salam Ziarah.... Semoga saudara dan keluarga diberi kekuatan dengan ujian yang diberikan oleh Allah s.w.t. Saya dan keluarga mendoakan semoga Amin 'ul Haqeen cepat sembuh.... Amin.

    ReplyDelete
  4. Salam bro,

    Apa khabar kesihatan anak lu, gua harap beliau semakin sembuh. Insyallah..., ramai kawan2 yang mendoakan...

    ReplyDelete
  5. penyakit haram neh.babi dgn ayam bersekedudukan..mintak jauh la bhai..kwang3

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja