Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 March 2011

Cerita Blue

Pergh... baru-baru nih wartawan Malaysia ramai yang dapat tengok cerita blue... free plak tue... tak perlu buat kat mana-mana panggung wayang.... pakai projector pon boleh... hahaha.... yang lawak tue... depa dapat tengok pasai nama terpilih jer... hahaha... selected personal jer... hahaha...

Tiket tak perlu nak beli... pop corn pon tabley nak bawak masuk.... kena pakai jubah plak tue... kenapa pakai jubah.... takut mana-mana wartawan lelaki akan tersembul "anu" dier ker... hahaha.... yer la ... tengok citer blue... mestilah boleh tersembul... lain la kalu dah mati pucuk... hahaha...

Yang lagi lawak tue.... buat kat Carcosa tue.... pergh.. tempat ekslusif tue... hahaha... Lembaga Penapis Filem dan FINAS tak buat censorship ker... hahaha... ini tayangan 18PGPLSX ... semua kombinasi ader.... cuma satu jer nak tanya... khabarnya gambar tue hitam putih... errrr.... awat lekeh benar orang yang setup kamera tue... pakai kamera CCTV cap ayam.... hahaha...

Wei.. dengan RM35 .. boleh dapat satu CCTV Colour cap ayam la kalu pegi Jalan Pasar kat PUDU tue... hahaha... bukannyer mahal sangat pon... kat rumah gua ... semua CCTV gua pasang yang kaler punya... tak mahal pon... cuma abis RM2000 ++ jer masa gua buat sistem CCTV nih... siap ader 2 unit yang hidden camera plus motion sensor sekali... hahaha

Datuk T yang tanyangkan cerita blue kat wartawan nih sengkek sangat ker... takkan tak mampu nak beli kamera berwarna... bukannyer mahal pon.... hahahaha.... buat lawak betul la...

Ini mesti bajet ciput masa nak buat agenda nih... sebab itu la pakai kamera cap ayam.... hahaha.... buat malu jer ... kata bertitle Datuk... tapi sengkek yaa amat.... hahaha..... mesti title Datuk nih pasai banyak sangat cucu... hahaha... bukan yang dikurnia punya title... hahaha

Wei... biler nak edarkan cerita blue tue dalam CD... masa PRU tahun 1999 dan 2004 dulu bercambah cd cerita blue macam ini dibagi free kat pasaran... masuk dalam peti surat... wei... kalu nak kasi kat gua.. tolong kasi yang blue-ray punya format aaa... sebab DVD kat rumah gua cuma boleh baca format Blue-Ray jer.... hahahaa.... yang format lama dah bertahun gua sedekahkan... hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja