Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 March 2011

Whoa... Gua Takut

Whoa... Gua takut la... hahaha.... hantu SKMM dah mula dengan agenda menakut-nakutkan blogger... hahahaha.... Lawak la... dalam kes Blogger Hanief tue.. pegawai SKMM siap mintak password untuk masuk blogger.com... password untuk login tue... buat aper dier mintak... bukan ader kena mengena pon dengan artikel yang diterbitkan...

Kalu nak baca sangat.... baca la kat direct kat blogspot.... hahaha... takkan pasai artikel pon password Google Account kena bagi.... Print Screen ajer la aper yang tertera kat dalam blogspot tue... hahaha.... budus... kata pegawai SKMM pakar IT... hahaha... takkan benda simple macam Print Screen pon tak tau.... pandai lagi la Abdul Azeez Ketua Putera UMNO tue... dier selalu print screen benda-benda yang dier kata fitnah..... hahahaha.... pegawai SKMM ini macam kalu sure kayu punya pegawai... mana belajar aaa... Universiti Sintok ker.... hahaha...

Wei.... Gua takut la.... nanti SKMM akan mintak gua punya password.... abis la gua punya income Internet... hehehe.... mesti kena rembat punya... hahaha.... Itu macam kalu lepas nih... sure SKMM akan mintak akaun Fesbuk la pulak.... hahaha...

Wei mangkuk SKMM ..... kalu takder Blogspot pon orang boleh guna medium lain untuk post artikel dan komen... hehehe... tak heran punya... Ini pasai sudah dekat mau PRU13... jadi sure la kecut telor... tue yang nak sekat Internet tue... hahaha....

Satu blogger kena... 1000 blogger lain akan publish isu dan cerita yang samer... malah kat dalam Internet nih ader Cache Server yang akan arkib kan semua artikel dan cerita online secara live... aper der hal... hahaha....

Ini nasihat gua pada semua blogger... kalu SKMM datang nak siasat korang sumer... pasai katanya ader report terhadap blog lu orang.... lu mintak dier kasi dulu salinan report tue... kalu pegawai SKMM tak nak kasi... kira dier buat satu kesalahan serius... sebab kalu ader orang report... mesti ader salinan report....

Walaupun pegawai SKMM tue bawak seguni waran geledah dan sebagainya... tapi kalu dier tak pamerkan sekali salinan report yang katanya dibuat oleh pihak tertentu... korang boleh halang dier untuk masuk dalam kawasan rumah korang ... sampai pegawai SKMM tue boleh publish salinan report tue dan korang boleh teliti report tue tentang artikel korang yang maner... selagi takder... jangan layan... itu semua ugutan jer...

Macam jugak kalu polis kater ader laporan terhadap lu... pegawai polis tue kena bagi lu dier punya salinan laporan terlebih dahulu sebelum dier boleh masuk dan kuatkuasakan waran geledah....

Itu hak kiter semua.... yang ditentukan oleh Perlembagaan....

Anyway... salute untuk Blogger Hanief.....

3 comments:

  1. elok la,biar mampos hangus seme rakyat,radioaktif ni dia ingat mcm radio muzik ka..

    ReplyDelete
  2. eh silap page komen.wakakakaka...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja