Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 March 2011

Tukar Tiub Bernikah?

Hehehe... ini berita separuh tergempar.... hahaha... telah heboh dikalangan sahabat-sahabat blogger yang blogger Tukar Tiub (a.k.a Hishamuddin Rais) akan bernikah untuk kali pertama.... hehehe

Tentunya ramai yang akan tertanya-tanya siapakah bakal calon yang berada dalam senarai Tukar Tiub.... hehehehe... untuk mengetahuinya... sila baca artikel ini seterusnya...

Tukar Tiub amat menggemari aweks-aweks (marka-marka) yang gebu.... gebu segebu-gebunya.... hehehe.... sebab itulah Tukar Tiub sanggup bersabar.... menunggu calon yang belum bersedia... hahaha....

Pasai aper calon tersebut belum bersedia.... pasai... hehehe... sekarang nih calon tue sedang berkuasa penuh memiliki suaminya... hahaha .... iaitu... beliau belum bercerai dengan suaminya yang dinikahi..... hahaha...

Gua tak tau la nak susun ayat camana... hahahaha.... Kalu Najib bersedia melepaskan Rosmah Mansor... tentulah tak sempat habis edah Tukar Tiub akan melamar Rosmah Mansor... hahaha... dan ngam-ngam lepas Rosmah Mansor abis edah.... terus Tukar Tiub naik pelamin.... hahaha

Ini mesti jadi best wedding of the year.... kalah itu Siti Nurhaliza punya grand... hehehe.... mesti mantap punya..... Sure Aduka Taruna akan hadir samer... hahaha.... maybe boleh mintak Aduka Taruna jadi best man.... pengapit... hahaha....

Boleh mintak Hadi Awang untuk jadi jurunikah... hahaha... mesti gempak punya... hahaha

4 comments:

  1. aku pun tak kawin lagi..
    cuma yg dulu jer.. yg lagi tu masih belum

    ReplyDelete
  2. Bhai Hassan Bp...
    Tue kena tanya TukarTiub lar... hahaha....

    Bhai Mjr...
    Gua pon masih single lagi tiga... hahaha.... tapi takmo la RM nih... mati kena hempap la gua... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja