Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 May 2016

Betapa Bodohnya Macai UMNO

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Kalau tak bodoh bukan walaun atau macal la... Hahaha.... Walaun bodohnya kelain... Macai plak bodohnya kelain... Hahaha... Tapi yang pasti dua-dua bodoh wal bengap.... Nak viral isu pun main tangkap muat.. Hahaha... Karang kata bodoh merajuk lah pulak... Hahaha


Tengok mamat UMNO sekor ni... Hahaha... Memang bodoh wal bertingkek-tingkek.... Hahaha... Ada ker dier kira hanya RM71k tu kat kos kamera CCTV jer.... Hahaha... Bodoh... Nak tunjuk pandai... Tapi bodoh...

Woi... Kos pasang menara (pole) lu tak kira ka... Kos korek dan tanam kabel lu tak kira ka... Kos pasang command center 24 jam tu lu tak kira ka.. Kos memasang power elektrik lu tak kira ka... Kos server dan backup system lu tak kira ka..

Aper... Ingat semua tu dapat free jer ka... Wei... Nak dapat permit korek tepi jalan pun PBT kenakan caj la wei.... Bodoh....

Kalau tak reti jangan sembang la.... Hahaha... Bodoh....

8 comments:

  1. mana ada machai UMNO x bodoh wakakaaa
    dah memang penjilat NAJI Mughallazah

    ReplyDelete
  2. Dia kira kos dia dapat upah sebagai cybertrooper umno je.

    ReplyDelete
  3. Logik ke pasang tiang,kabel dll sampai banyak tu...nak jilat buntut rapiji ngan guan eng pun jangan lah tunjuk bodoh kat alam maya..

    ReplyDelete
  4. Memang bodoh bertingkat2 mcm KLCC....sian kau makbapak lahir kau BODOH!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. ajen amno bukan boddo tapi tugas utama memboddo boddo
    orang yang suka jadi boddo

    ReplyDelete
  6. tula masa kecik maakan taik lagi...dah besar bodoh pun macsam taik

    ReplyDelete
  7. AES pnya kamera dekat RM0.5 juta satu dia tak kira ke?..dasar bangang to the highest order

    ReplyDelete
  8. samala macam pencacai PAN atau DAP kira kos pembelian kerajaan pusat.. macai dan pencacai sama saja dimana2..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja