Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 May 2016

Voter Sentimen Ratio (VSR) Untuk PRK Sg Besar dan PRK Kuala Kangsar

Bhai/DeeDee semua...

Ini adalah hasil dapatan Agensi bagi PRK Sg Besar dan PRK Kuala Kangsar.... Gua tau ader yang pertikaikan hasil dapatan ni... malah ader yang siap nak tau macam mana bacaan dan kiraan dibuat... Maaf... itu adalah rahsia Agensi....  gua tak dapat nak cerita...

Paling best sekali ader yang kata ini semua berlawok... Hahaha.... Nasib lah labu... PRU 13 telah membuktikan Voter Sentimen Ratio (VSR) adalah paling tepat... Hehehe..

Lu orang boleh semak semuanya.. (rujuk VSR lama bagi PRK dua lokasi ni)

VSR : (setakat 10 pm 18/9/2016)

Sg Besar:

BN : 48%
PAS : 20%
AMANAH : 18%
PKR : 14%

Kuala Kangsar :

BN : 45%
PAS : 28%
AMANAH : 17%
PKR : 10%

8 comments:

  1. 18 September? mmg berlawok lah kau ni cipan

    ReplyDelete
  2. salam tuan, maaf nak tanya....peratusan DAP berapa pulak?

    ReplyDelete

  3. klu Dap boleh dpt sekitar 15% pun dah cukup kuat + Amanah 18% dah jd 33%..dan bila semakin dekat hari mengundi 'VSR' tu mungkin boleh berganjak mnjd lebih drp 45%% bila DAP + Amanah ha ha ha!

    Bacaan LKS sbg sifu DAP biasanya 80% tepat, sbb tu Kit Siang berani lawan Ghani Othman digelanggang lawan dan terbukti "MENANG"!?

    ReplyDelete
  4. ctt
    aku pelawa dtg sg besar
    nanti belanja man landak x layman yea
    x senn betol ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ

    ReplyDelete
  5. sepandai pandai manusia buat silap jugak
    nak ngaku atau tidak itu saja
    beringatlah diri kita dan ahli keluarga kita jangan sampai mati
    dalam keadaan lupa mati
    apa nak diharap sangat dengan prk tu tak dak apa hanya cerita cerita
    belah sana belah sini
    50tahun lagipun macam biasa omno menang rakyat senang

    ReplyDelete
  6. PAS, korg takyah nak perasan menang. Kalau korg menang pun bukan ada hasil dalam parlimen tu. Berhujah takde, tanya soalan bodoh2, statement pun tak bijak langsung.
    Kalo time undi usul pun dok berkecuali atau hilang je manjang. Kuat ponteng pulak tu..

    Parti islam hape cmni??

    ReplyDelete
  7. Ada jugak spesis Razman Celaka kat blog macam ni. Klu dah salah tarikh, fakta betul pun tak guna sbb dah kena troll free-free kahkahkah

    ReplyDelete
  8. Aku yakin dapatan ni tepat. Untuk masa ini. Ia akan sentiasa berubah sampai hari undi. Harap dan siarkan dapatan sehari sblm undi. PH perlu kerja keras utk promote Amanah. Sbbnya dr dapatan ini, kebanyakn rakyat belum mengenali Amanah.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja