Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 May 2017

Geng Lebai Sudah Join Mat Over

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... mana geng Lebai ni belajar agama aaa? Depa belajar ngan Rasulullah s.a.w ka atau dengan Abu Lahab...

Takpon depa belajar ngan Abdullah Bin Ubai kot...

Hahaha... sekecik-kecik sabar yang sebahagian dari iman pun tak boleh nak handle... macam mana depa ni nak jadi contoh teladan...

Hahaha... semenjak dua menjak ni geng Lebai dah jadi samseng aaaa... huhu... kitab mana depa ikut ni... Kitab Kamasutra ka atau Permata Yang Hilang? Hahaha

Adoilah... buat malu orang yang beriman ja geng Lebai ni... huhuhu... Ostad PPV tak sempat ajar ka cara nak kontrol iman? hahaha

Sudah sama level dah geng Lebai dengan spesis Mat Over... bebal sungguh la... tak pandai nak jawab hujah atau soalan... semua dijawab dengan penampar jer...

Kalu depa kena tampar balik mau agaknya satu Penang penuh dengan geng Lebai turun dari Terengganu dan Kelantan.... hahahaha... bebal betul lar geng Lebai ni...

Huhuhu


4 comments:

  1. Geng lobai ni,ikut ajaran tok guru mereka la..

    ReplyDelete
  2. Inilah politik MATANG dan SEJAHTERA, namanya, tuan!

    ReplyDelete
  3. Apa pun yang PAS buat sekarang semuanya melencung dari perjuangan asal. Perjuangan dan akhlak ahli ahli PAS semakin jauh terikut ikut budaya perjuangan ahli ahli UMNO yang kasar dan panas baran.Itukah Islam yang nak dibawa sebagai contoh untuk memperjuangkan Islam. Saya sangat sedih melihatkan BUDAYA budaya UMNO ada diri ahli ahli PAS main kasar...Tak puas hati tampar, terajang, pukul dan lepas ni tembak dan bunuh. Mana akhlak kamu.Tak boleh dijadikan contoh lansung. Peribahasa "Bapa borek anak rintik"


    ReplyDelete
  4. Guru kencing berdiri, murid kencing berlari.... sebijik apa yang diajar guru Anak Butir Taik.

    Cuba tengok...gurunya guna mulut busuk kohong utk menghina orang2 yang dia tak setuju. Muridnya guna tangan, naik taraf sikit.
    Ni semua gara-gara tok guru yang memberi tunjuk ajar haparak kpd murid-murid nya.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja