Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 May 2017

Bersekedudukan?

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... lama betul gua tak gelakkan PAN-Malaysian Islamic Party (PAS) ni...

Tapi takper... pagi ini marilah kita berjamaah menggelakkan mereka... Sebab apa kita perlu menggelakkan mereka...

Sebab...

Mereka sendiri yang sudah menjatuhkan talak tiga... lagi mau berjimak bersekedudukan dengan bekas janda... Hahaha... Hukum Islam semua sudah sumbat sorok dalam Sarban dan Jubah...

Hahaha....

Betul-betul bak kata Samy Vellu... "Ini worang tidak ada kemaluan" 

Hahaha....

Geng Lebai memang "sembang tak ingat mati punya" .... hahahaha... masih lagi nak makan elaun jawatan dalam Selangor... pikir Perut dan bawah perut jaa... Lanzhow la...

Ini semua spesis Lebai PPV .... hahaha

6 comments:

  1. Ini siapa yang buat keputusan MB ke atau PAS jika inilah keadaan pentadbiran selangor pendatang boleh beri keputusan dengan mengarah EXCO PAS boleh berkhidmat hingga DUN selangor dibubarkan dimanakah kredibiliti PKR selangor amnya dan MB sendiri khasnya adakah PKR akan lupus jika tiada PAS dalam pentadbiran itu dayus namanya kak wan tolong bersuara jangan membisu dengan membiarkan azmin buat sesuka hati jagalah sikit hati penyumbang dalam PKR yang sudah muak dengan ketaksuban pemimpin PAS yang dah hilang arah tuju mereka untuk membela rakyat yang sedang nazak sekarang

    ReplyDelete
  2. Macam puak Syiah gak. Mutaah leh, main belakangpun leh.

    ReplyDelete
  3. PAS hari2 wirid dap/pan,tapi bila bab fulus!!bab agama diletak tepi.

    kesian dekat orang2 kg,ingatkan mereka ada jln short-cut ka syurga bila join party PAN malaysian islamic party.

    ReplyDelete
  4. makmum kalo takat 3 ekor tak suka berjemaah dengan imam carilah tok imam lain. takkan nak sebar fitnah tok imam liberal tolak islam dan kapir pulak? lagi tak munasabah makmum fatihah baca pun tak lepas nak ajar imam pula. Haha tak perlu ajar Sultan Selangor dalam politik. Kurang ajar dan biadap rasanya orang Ganu nak campur urusan itu.

    ReplyDelete
  5. selalu ni paspispus kutuk orang.
    dia kata DAPig..tuptup..Dia sendiri dah jadi P.I.G.S.Pas Gagasan Sejahtera. Ikatan.
    Dia Dokan PAN Jahanam:tUPTUP PAN tu,nama parti dia sendiri.

    Sekang ni majlis "syuru" dah putuskan dgn pkr,sama macam dia tuduh dap....tapi maih lagi sebantal.
    MORAL OF THE STORY,JIKA FULUS PUNYA HAL,Agama kamana,buku355 kamana....dulu haram sekarang halal,sekarang halal akan dtng lom tentu lagi defend pada "fulus"

    ReplyDelete
  6. Aduhai, pening memikirkan perkara ini. Hukum dimanipulasikan.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja