Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 May 2017

Mat Terlebih Over

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... aper lah nak dihairan sangat... spesis UMNO atau PAS versi Terengganu memang lah perasan hebat.. perasan samseng... perasan hero.... 

Sebijik sebuntat dah perangai samseng taik kucing mereka.... hahaha

Yang sekor tunjuk samseng depan Najib Razak... yang sekandang pulak tunjuk samseng depan Abdul Hadi Awang...

Hahaha... itu jer la tahap kemampuan mereka... hahaha

Cuma at least Mat Over berani la sikit (ader telor la) serang sorang-sorang dia jer berbanding samseng Masjid Rusila yang berjamaah beramai-ramai tunjuk samseng satu masa dulu....

Hahaha...

Elok la pun bos depa dah sekufu sekarang ni bersedondon pakai baju warna pink.... hahaha




6 comments:

  1. lepas nie jangan panggil lagi mat hover..panggilan baru Dato' Seri Mat Hover...hadiah jilat najib..

    ReplyDelete
  2. Inikah cara menangani konflik pada abad ke-21?

    ReplyDelete
  3. kot2 ko pergi tampar jho low tu puashati juga.. semua rakyat Malaysia sokong tk kira bangsa.

    rosyam memang memalukan. cuba tunjuk racial depan PM. dengarnya baru tobat tp masih bengong

    mat over... kalau ke majlis pastikan sarungkan dia dgn baju org sakit mental yg tkde tangan tu.

    pi berubatlah mat over. jiwa kacau tu.

    ReplyDelete
  4. mat over dh takde job kot... stress.

    sapa nk ambik.. kepala angin.. rugi producer

    ReplyDelete
  5. Polis dan KDN boleh kasi lepas kes samseng macam ni?
    Takkan tak de tido balai kut?
    Rogue state dude... Thug Life..
    Najib MO1 Bapa GANGSTER?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja