Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 January 2019

Begitu Acuan, Begitulah Kuihnya

Bhai/DeeDee semua...

First of all... PBBM adalah parti yang banyak penyangak didalamnya.... Sama macam PKR gak... Cuma spesis yang dalam PBBM ni jenis yang tak pernah susah.... Kalu pun susah hanya sekejap sangat.... Takder sekor pon yang dalam PBBM yang pernah kena asap tear gas atau simbah dengan air asid water cannon FRU...

Jadi .... Pasai tu la spesis sebijik sebuntat macam UMNO ...

Hahahaha .... Tak kisah la yang dah keluar blah dari PBBM atau yang baru nak masuk dalam PBBM ...yang dah kat dalam tue pon 8 x 4 dan. 4 x 8  .... Hahaha... Sama ja

So ..... Ketua Bahagian nih semua sure orang politik paling bodoh dalam dunia.... Hahaha... Sajer dedahkan tembelang mereka awal sangat.... Sebab bodoh... Kalu pandai diorang fak dedahkan awal awal perangai sekor-sekor... Tapi pasai bebal, bodoh dan bangang sangat tue yang ngelejat macam nakharom...

Hahahahaha..... Lawak siot.... Hahahaha


3 comments:

  1. Hahaha...dah terdedah pun dorang buat muka pondan je..konon2 org x perasan jantina dorang. Kahkahkah..kalau org perasan pun dorang pondan, mula la dorang berlakon konon dorang lebeh bagus dari perempuan original...kahkahkah..paham x? Kalau x paham sila masuk pbbm...situ selayaknya org bodoh duduk. Kahkahkah

    ReplyDelete
  2. pbbm tu adik bongsu UMNO

    ReplyDelete
  3. Dia baik sikit drp umno. Kerana dia lebih TELUS beritahu dia mahu ambil wang rakyat utk kegunaan parti... kahkahkah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja