Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 January 2019

Siapa Pun Yang Naik

Bhai/DeeDee semua...

Gua personally tak amik pot sangat sapa naik atas amik jawatan paling besor dalam Malaysia ni .. bukan sebab dengki ka atau jeles ka atau apa...

Tapi...

Gua cuma sekadar menyampah ja... itu ja tak lebih dari itu... sebab apa...

Sebab sesiapa pun yang naik bukanlah beri apa-apa keuntungan kat gua... bukan gua dapat pingat ka apa ka .. bukan gak gua dapat duit sejelepuk dari diorang.. malah takder aper pon signifikan kat gua...

Ader tak menambah, tak ada tidak mengurang..... takder apa-apa kepentingan pon.... sekadar makan tanggung berak cangkung ja....

Ader paham ka????

3 comments:

  1. Cakap je la lu menyampah sbb x dpt awek cun gila cam org pangkat paling besar tu

    ReplyDelete
  2. wey, semua orang dah tahu lu kaki provok la dey, buat cerita lain la dey, nak tulis nama terus terang pun tak berani la dey, provok sampai ke tua la dey.

    ReplyDelete
  3. Sembang kencang.. puiihhhh

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja