Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 February 2019

Agen Ah Seng

Bhai/DeeDee semua...

Ader orang tanya gua... kenapa Nik Abduh tak kena tahan PDRM atas mana-mana akta SOSMA / POCA atau OSA atau ISA... pasai isu Nik Abduh dengan CIA tue..

Gua cuba boleh kata satu ja....

Nak tangkap apa kes la bhai... sebab spesis ni spesis wayar... hanya layak tahan bawah Hospital Bahagia je... huhuhu... SB dan Jabatan E pon maleh nak layan statement Nik Abduh nih... buang masa jer...

Hahaha...

4 comments:

  1. bnayak lagi keja lain nak buat

    apasai dalang ceti haram maseh bersukaria
    sapa duk lindung keja depa?
    makin galak duk operasi di online

    itu hari ada polis ck kena tangkap minum aya' ketommm
    haprak betoi puak ketagih mabok

    ReplyDelete
  2. Anak derhaka elok ditulahkan Tuhan.

    ReplyDelete
  3. Abduh nak up diri depan kawan2 tu yg dia kencing jadi kawan agen cia. Kahkahkah. Bagi sedap cerita. Lebai jangan kata walaun ja depa bodohkan, sesama level lebai pun berlumbe2 nak tunjuk bodoh.

    ReplyDelete
  4. hahaha....sprm panggil..nik abodoh kata pas sahabat sprm....nnti pdrm tahan dia...dia kata pas sahabat pdrm...pening polis...

    last sekali biarlah dia meroyan...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja