Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 February 2019

Kenapa Gua Takmo Komen?

Bhai/DeeDee semua...

Kenapa gua malas nak komen pasai penipuan Nik Abduh yang katanya dapat approval dari Abdul Hadi Awang???

Sebab gua tak tau lama dah Abdul Hadi Awang ni kalu bab kelentong dan belit dah lama dah perangai dier camtue.... Lu orang cek balik apa dier punya belit masa bab UG yang gua dan AdukaTaruna dulu terjah dier...

Apa dier belit masa tue??? apa tuduhan walaun terhadap kitorang... La ni apa pulak walaun nak bekap... dah memang sah dah dari awal lagi memang Abdul Hadi Awang nih tipu kata takder deal belakang ngan UMNO... walhal memang betul dier ader deal belakang...

So ... Nik Abduh tu patutnya bukan anak Nik Aziz... tapi dier patutt anak Abdul Hadi Awang... sebab sama spesis penipu .... pembelit... tabley pakai...

Itu ja nak khabor...

*** Maaflah terpubliah komen... patut letakkan dalam folder lain... Maaf yer awak...

6 comments:

  1. Wa sokong tulisam blogger. Parti 200 juta (bukan 90 juta) ada fatwa sendiri pula, "TIPU PATUH SYARIAH". Betoi la, jmain Agama Islam sungguh.....jual Agama demi fulus!

    ReplyDelete
  2. Pemimpin PAS penipu dan pembelit? Lama dah tau benda tu. Cuma walaun dan walauntit je yang masih lagi mendewa2kan orang seperti Hadi dan Nik Penipu. Sekarang ni masih ramai lagi yang dok berbelit cari alasan nak menghalalkan penipuan dan pembohongan. Tapi tak hairan sebab bila Tok2 guru mereka pun dok berbelit2 dan berkuntau untuk menghalalkan perbuatan Nik Penipu, maka walaun2 kat bawah lebih dahsyat lagi berkungfu. Skrg ni PAS dah berfatwa songsang " wajib berbohong". Parti Islam? Parti fulus ada le!

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete
  3. Hakikatnya penyamun umno dah berjaya game kan lebai, lebai dah terperangkap sbb ambil dedak dari penyamun. Skrg lebai dah sama menyamun mcm penyamun umno. Bohong bukan sunat lagi tapi dah jadi wajib, kitab mana lebai rujuk? Kitab syiah atau yahudi. Takut nanti lebai perangai serupa syiah atau yahudi.

    ReplyDelete
  4. Hadi kunun-kununnya nak belit dua-dua, belit umno dan belit ph, kununnya dia third force paling digeruni masakini, akhirnya kah, kah, kah, tak boleh nak cakap. tapi esok lusa akan keluarlah artikel agama dari dia tentang menpersendakan pemimpin hukumnya haram, kah kah kah.

    ReplyDelete
  5. Gua minta lu tolong advis lebai dan teknokrat pas. Takkan dia tak tahu teknologi audio senang2 saja dapat identify suara orang. Itu pun nak tipu lagi. Begitu juga money trail level transaksi umno-pas mudah sangat dijejak. Itu pun nak kelentong lagi. Lebai2 mcm nik abduh dan hadi ignorant ttg perkara sebegini tak menghairankan, tapi dimana so-called teknokrat pas?

    ReplyDelete
  6. Tengok saja permainan hadi. Lepas pas kantoi ambil duit umno, skrg dia cuba psycho tun m utk elak drp kena dakwa. Dan skrg dok buat mcm2 fitnah utk alih perhatian rakyat drp isu makan duit umno. Celaka punya lebai, habis rosak imej islam krn lebai l*kn*t

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja