Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 February 2019

Gila Ada Banyak Level Bhai

Bhai/DeeDee semua...

Rasa nak tergelak biler Menteri Pembangunan Usahawan dok kecoh bagitau bahawa projek kereta terbang pertama Malaysia dah siap... modal R&D jer dah cecah RM1 juta katanya... Hahaha...

Bukanlah gua nak kondem ka apa ka... sebab gua tau nak buat flying car ni sebenarnya modal ratusan juta... kalu pon gak cecah bilion... nih ader giler pulak kata dah siap dengan modal 1 juta... boleh terbang pada altitud rendah katanya..... hahaha... ker dier citer pasai kereta RC... radio control kot... hahahaha... lawak siot...

Kat Malaysia ni... Dah banyak dah kereta terbang kat atas highway kat Malaysia ni... itu belum masuk motorsikal terbang... malah dah pernah ader lori terbang melepasi divider highway masuk laluan bertentangan...

Semua tu pada altitud rendah....

Adoilah Menteri PH ni... sorang-sorang tak abis buat lawak... ingatkan BN ja yang boleh bekalkan Menteri lawak macam Ahmad Maslan .... huhuhu

5 comments:

  1. Sabar bro, kita tunggu dan lihat......

    abuamir

    ReplyDelete
  2. kalau ada keta terbang tak boleh jual sembarangan oi
    bahaya
    jangan gila terbang saja nanti melayang
    nak maju dunia sampai jadi gilagila

    dengar kabo mat bidor bakal bos polis
    kalau jadi baguihla
    tapi jangan takut nagn matde n geng
    takutlah Allah pencipta segalanya

    selalulah ingat
    Sesungguhnya solat, ibadah, hidup dan matiku hanyalah untuk Allah,
    Tuhan semesta alam,

    bukan kerna selain Allah

    ReplyDelete
  3. Byk betul masa awak kn.... Menaip kat blog ni..... X de keje ke pun

    ReplyDelete
  4. Ko nie sembang manjang nk kondem org jer. Ko sorang jelah yg betul & pandai. Puiihhh

    ReplyDelete
  5. Peduli ape bosskurr. Blog mike punye... kome bace buat ape temasukle teman..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja