Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 February 2019

Uighurs

Bhai/DeeDee semua...

Satu part dengan Mahathir Mohamed yang gua sikit kesal... Bab Palestine dier nak jadi juara... Bab Israel dier nak jadi leader...

Tapi bab Kashmir... Bab Uighurs dan lelain tu dier senyap membisu... ntah la... taktau apa agenda orang tua tue... lemau...

Sori la lokasi tugasan baru selesai yang terkini tu gua tak leh dedahkan... sebab ops kat sana memang cukup strategik dan berkepentingan...  ada isu besar kat sana yang rakyat Malaysia tak didedahkan... takder dalam news... hehehe

Sori aaaa...

* Kepada awak... saya bukan tak “rindu”... cuma....

3 comments:

  1. Kacau uighir China akan create problems utk malaysia. Bukan berani sgt org tua tu. Acah je lebih. Kena gertak dgn org teksi dah ugut nak letak jawatan..... kah kah kah

    ReplyDelete
  2. Kan aritu walau menerima tekanan dari China, TunM bantah dari hantar balik Uighurs ke China, sebaliknya dilepaskan kepada Turki. Sebelum ni mana Malaysia berani bantah, semua Uighurs di hantar pada China utk dihukum siksa bunuh etc.

    ReplyDelete
  3. sokong palestin dapat publisiti. sokong rohingya dan yang lain-lain tak glamour. takkan tu pun tak dapat tangkap dari dulu pasal apa dia suka sokong palestin.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja