Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 January 2018

Kami Dah Lama Pantau

Bhai/DeeDee semua...

Gua sajer call Agensi semalam... Sajer nak tanya khabar kengkawan dan staff serta bekas bos gua kat sana.... Lepas tu bos layan call gua panjang lebar lah pulak,.. Jenuh berjawab.... Bos tanya kenapa dah takmo singgah opis... Gua cakap... Takmo la ... Gua dah tak berkhidmat ...so kena jauhkan diri la... Hahaha





Gua sempat tanya bos gua pasai isu CMC yang Zahid Hamidi buat gempaq dalam media tu.... CMC tu saper punya projek masyuk? Bos gua gelak jer.... Sempat bos gua kata.... Harga perbekalan untuk bangunkan CMC tu memang tak masuk akal... Berganda-ganda mahal... Walhal teknologi dan peralatan yang dah memang sedia ader kat Agensi, Cawangan Khas dan MIO lagi jauh hebat dan murah...

Adee orang la untung tu.... Hahaha... Gua tanya kat bos... Equipment pemantauan digital milik Agensi yang pasang kat Subang Hitech tu masih Agensi operasikan ker bersama Cawangan Khas? Bos kata equipment tu masih dalam kerjasama... Tapi Agensi dah pasang peralatan lain di lokasi satu lagi... Yang ini terasing.... Agensi manage sendiri... Dan lebih comprehensive dan mantap...

Cawangan Khas pun dah ader unit sendiri dah la ni.... Hahaha.....

Aper pon.... Every in and out on digital communication ... Still have a full trail .... Can and easily be traced ..... Bertabahlah..... Hahaha .... Benda ni bukan baru... Sejak 1978 lagi dah ader..... Hahahaha....

Be safe and play safe..... Hahahaha

2 comments:

  1. lu buek apo kek sini? nun budin dah panggil. kojoola mr j tgh mengamuk tu...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1