Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 January 2018

Tutup Cerita

Bhai/DeeDee semua...

Lu orang tengok la..... bukan susah pon nak tipu orang kampung yang tak tau tentang perjalana bidang financial ni.... Hahaha... mudah benor....  Cuba kiter peratikan isu Tanah Felda di Jalan Semarak yang kecoh baru ni...

Bayangkanla..... tanah dah dipindahmilik..... pastu setelah kecoh semua.... baru kelam kabut depa kata tanah tu dah dapat balik.... tutup kes kata Shahrir Samad.... Hahaha.... Najib Razak tak terlibat kata Shahir Samad..... PMO tak terlibat..... Ahli Lembaga Pengarah Felda tak terlibat..... hahahaha

Walhal.....

Siasatan oleh PDRM dan SPRM pun tak abis lagi..... siapa yang buat kerja tu pun kita tak dapat tahu.... macam mana depa buat kerja haramjadah ni pon kita tak tau.... senang senang jer Shahir Samad kata dah solosai... dah tutup kes.... Hahaha

Patutnya....Semua tu kena siasat.... Najib Razak kena disiasat pasai apa dier tak tau... PMO pun kena siasat pasai apa boleh tak tau... Ahli Lembaga Pengarah pun patut digantung tugas sampai semua siasatan selesai....

Nih sapa nak jadi kambing hitam ni..... Isa Samad sure jauh panggang dari babi...... huhuhu

Siapa pegawai pejabat tanah yang terlibat..... takkan la takder kot?? giler ker aper...

Ini mesti salah tanah tu sendiri yang pandai-pandai lacurkan diri dier kepada orang lain.... Hahaha.... Bongoklar....

Nak buat macam mana.... peneroka Felda memang bangang.... Hahaha... kalu peneroka Felda tak bangang... dah lama pengurusan Felda kena halau keluar.... Hahaha.......

6 comments:

  1. Last last nanti, makcik cleaner opis felda yang kena dakwa.

    ReplyDelete
  2. Babi terkena panggang, larikan diri. Kambing mana pulak yang akan ganti tempat babi tu ek?

    ReplyDelete
  3. Pengurusan FELDA pun ada saham jugak tu. Semua kena kencheng Isa Samad, Shahrir dan Najib bersama-sama. Mungkin dah siap buat FELDA KENCHENG WATER PARK 2018. Nak jemput 200,000 peneroka mandi air kencheng mereka bertiga.

    ReplyDelete
  4. Doreamon pasti terlepas bebas kahkahkah !

    ReplyDelete
  5. Shahrir samad dah balaih 2 million dari najib.. Berani dia nak kata najib terlibat?

    ReplyDelete
  6. ITU BERKAT BIJAN BERDOA DEPAN RAUDAH BRO
    TAK SIA SIA PI UMRAH BAWAK SUKU SAKAT
    TERNYATA BIJAN PEMIMOIN DI BERKATI ,HIDUP BIJAN TUN BOLEH BLAHHHHH

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1