Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 January 2018

Khalid Ibrahim Calon MB Terbaik?

Bhai/DeeDee semua...

PAS Selangor ader mengeluarkan kenyataan bahawa Khalid Ibrahim adalah calon terbaek untuk menjadi Menteri Besar... dan PAS Selangor akan mencadangkan satu kerusi bagi peluang Khalid Ibrahim menjadi calon PRU14....



Pada gua lar.... Betul Khalid Ibrahim calon terbaek untuk jawatan Menteri Besar .... kerana dier telah berjaya mentadbir Selangor dulu dengan jayanya....

So.....

Aper kata kita bagi peluang pulak Kelantan jadi paling-paling pun setara atau lebih dari Selangor ... dari segi pembangunannya... dari segi pentadbirannya... dari segi pelaburan asingnya...... Hahaha.... aper kata bukan PAS Selangor yang bagi peluang ni kepada Khalid Ibrahim....

Aper kata Khalid Ibrahim diberikan satu slot kerusi untuk menjadi calon PRU14 di Kelantan .... dalam DUN Kelantan.... kalu PAS menang lagi di Kelantan... boleh la Khalid Ibrahim ni dilantik jadi MB Kelantan.... Baru la Kelantan boleh jadi hebat macam Selangor.... atau paling kurang pon setara dengan Selangor...

Baru la mantop..... Hahahaha ... Khalid Ibrahim sorang jer boleh handle satu Kelantan.... kat Selangor dulu mana ader jawatan Timbalan Menteri Besar.... so Nik Amar boleh la PAS Kelantan humban jer kelaut.... bukan ader pekdah pon simpan.... buat ngabiskan boreh jo.... Hahaha

Ader berani ka???

Hahahaha

2 comments:

  1. betul tu tok lobai penyamun geng 1mdb n geng kleptrokasi

    ReplyDelete
  2. Aku setuju sangat dgn cadangan CTT nih.Nak rasa jgk duduk bawah pentadbiran Khalid ni.Kalau dapat simpan 100juta selepas setahun pun ok dah.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1