Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 September 2018

Nak Kencing Pun Agak-Agak Lah

Bhai/DeeDee semua...

Biler plak Anwar Ibrahim sign dokumen gadaian rumah? Sign kat penjara ka? Agak-agak la nak sembang pon... Hahaha..... Adoilah Rafizi ooi...

Hahaha


10 comments:

  1. Kalau tak diubati,makin parah Rafizi ni..

    ReplyDelete
  2. Ngepeng Azmin ke Cipan? Ko mana ngundi pun. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. Lantak dia la cipan..ko sibuk apa hal..

    ReplyDelete
  4. Rafizi cakap begitu krn dia ada first hand info. Nuar dan Jijah tk napi pun. Jd, kita terima je laa yg Rafizi bgtau tu!!

    ReplyDelete
  5. Cipan ni dah lain macam benar sekarang. Rilekslah. Tengok dulu. Perhati baik-baik. Okey, saudara?

    ReplyDelete
  6. Jarang betul aku tengok rapizi memohong...

    Ajak debat... takut.

    ReplyDelete
  7. Kak wan dah meninggal ka? Dia tak boleh sain?

    ReplyDelete
  8. kak wan busy kempen xsempat sign .so anwar kene sign dari penjara hehe

    ReplyDelete
  9. alamak bhai....tul la kipas lipas cagar umah rm4juta utk PRU....camna ni....kipas lipas ckp betul la tu

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja