Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 December 2018

Ayam Lior Mat Budu

Bhai/DeeDee semua...

Mat Budu sekarang dah berjaya jinakkan Ayam Lior... ini bukan spesis ayam hutan atau ayam katik... bukan juga ayam denak...

Tapi mungkin spesis sama dengan ayam daging...

Cumanya... ayam lior milik Mat Budu ni susah demer kata nak dibela bawah serkup... terpaksa la Mat Budu lepaskan ayam lior ni merayap sana sini...

Nak buat camana... dah lama ayam lior ni cenggini... nak ubah dan ajor amik masa la sikit... tapi takper.. Mat Budu ni banyak masa free... bukan Mat Budu perlu keluar pagi balik malam bawak Grab atau MyCar untuk cari rejeki...

10 keturunan pon tak abis reta mak bapak Mat Budu kalu nak taji pon... lagi pon Mat Budu ni dah biasa makan tanggung berak cangkung... huhuhuhu... so takder masalah la Mat Budu nak bela 1 ayam lior ker atau lebih ayam lior...

Huhuhu...

Komer kalu nak tengok gambor ayam lior milik Mat Budu... cer la tanya lebai gugel... hahaha... guna arahan "Boolean" waktu nak gugel tue yer...

1 comment:

  1. Ahh sudahhh...kalo ayam lior tu asik bebeh neghobang aje, idak takut ke nanti kene tembak? Lebei tontowi tu, bukannye boleh dihaghap sangat...pantang lepe, dingapnye le...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja