Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 December 2018

Ini Bukan Jawa Ponorogo

Bhai/DeeDee semua...

Cakap berbelit ni bukan budaya Jawa Ponorogo... malah bukan jugak budaya orang Banjar, Karinchi atau Talu... bukan jugak budaya orang Mandailing... Jadi kalau bukan budaya Orang Jawa Ponorogo... Abis tu mamat Zahid Hamidi ni orang apa sebenarnya aaaa? Maybe Zahid Hamidi ni asalnya orang dari Pariaman (barat Pulau Sumatera) tak jauh dari Bangkinang (ibu negeri Wilayah Kerajaan Islam Kampar)

Hanga bangsa Kalingga ja yang ader ramai di Pariaman tue... Depa cakap ader berbelit sikit... Hahaha... Sama la gaya macam Zahid Hamidi ni.... Hahahaha


Tetiba boleh belit lain pulak cakapnya... Hahahaha



2 comments:

  1. Bro up something nice...letih la

    ReplyDelete
  2. This is nice.
    Masuk dlm buku silibus sejarah sekolah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja