Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 June 2020

46 Pancing, Tak Ada Satu Pun Kena

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha.... ingat aper.... senang ka mau tangkap jerung-jerung nih semua.... hahaha... stakat pakai kekili Daiwa, Ryobi atau Shimano aper ader hal.... Paling-paling pun letak la kekili Abu Garcia.... Hahaha

Kalu Riza Aziz pon boleh lepas dengan bergaya... aper ader hal Musa Aman pulak lepas bergaya... tanpa sabit satu pon kes yang didakwa.... 46 kes tue.... satu pon tak lekat.... macam bawak 46 joran pancing... tapi tak ada satu pun kena.... hahahaha

Lepas nih boleh la yang lain semua relaks.... semua takkan kena punyalah.... Hahahaha


9 comments:

  1. Mari kita tengok siapa lg yg tak kena

    ReplyDelete
  2. Inilah kehebatan strategi parti keramat melayu umno! Takkan la allah salah bagi keputusan utk lepaskan pejuang melayu. Kahkahkah

    ReplyDelete
  3. AG bagi putus tali panjing macam mana nak kena.Laknat AG ni

    ReplyDelete
  4. Ini yg dikatakan keadilan islam? Tolong yakinkan bukan islam.....

    ReplyDelete
  5. saksi sakit saksi mati dll
    di akhirat tak da saksi mati n sakit
    semua kena bicara

    jngan harap sangat keadilan di dunia ni
    ada banyak duit n kawan ada kuasa hidup selesa
    itu sebab ada mansuia gila kuasa

    Kamu sekali-kali tidak dapat bersembunyi dari persaksian pendengaran, penglihatan dan kulitmu terhadapmu bahkan kamu mengira bahwa Allah tidak mengetahui kebanyakan dari apa yang kamu kerjakan.

    ReplyDelete
  6. For Malay people and especially to Walaun Unta in PH plus lu fikir lah sendiri

    Who will get more ' untung' DAP, PKR, Bersatu PAN , Melayu or Cina..!?

    Tepok sebelum baca

    Who is arrange Mahathir will make way for Anwar to become PM9 if Mukhriz is made the DPM - DAP saya ulangg.. !! DAP

    Whom is the brokering Peace Treaty Between Mahathir And Anwar With Mukhriz As The Offering..!? DAP... saya ulangggg Yes DAP..!!

    Who feels Mahathir does not really want to come back as Prime Minister for the third time. - the answer is DAP

    The question is 'Who are all behind this scene..!? - DAP

    Who is really wants is to perpetuate atok dynasty and protect his family by ensuring that Mukhriz will become PM9 or PM10 - DAP

    Who is behind this scene ensuring it..!? DAP

    Who is blackmail the Mahathir’s family may be in danger once he is gone, which may not be that too far into the future. - DAP

    Who is behind the scene to warned his legacy in danger.!? DAP

    Why his legacy threaten in danger who sing this song..? DAP because DAP wants atok become his obedient slave ( bacol) like 'lembu cucuk hidung'

    Who use this two useless Melayu legacy and "whose behind the scene..!? DAP

    Who will get the benefit behind this all scene. Malay or Chinese DAP..!? Yes of course DAP

    To all walaun unta in Bersatu, PKR, PAN lu ada mata lu tengok, lu ada otak haah lu fikir la sendiri..!!! Sapa huntung..? DAP

    Who wants orang melayu menang sorak kampung tergadai.!? - DAP

    Who is the power brooker between this useless legacy and make Malay fighting again..!? - DAP

    Who is the puppet master between this two useless legacy - DAP

    Haaah walaun unta sekeliannn.. Bring it on

    DAP knows that Pakatan Harapan’s hope of getting back into power is ZERO as long as the power-struggle between Tun Dr Mahathir Mohamad and Anwar Ibrahim does not end.

    This two useless legacy is only Malay slaves of his master DAP

    At last siapa yang untung..!? DAP

    Saya ulang..!!

    TEPOKKkkkk..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko tak habis dgn mantra lapok dap, dap, dap... Kalau kerajaan melayu islam benar2 bersih, adil dan tak pentingkan diri, tak pa la juga. Ini bab dok berebut habuan pengerusi glc saja dah cukup nampak sifat tamak masing2!! Yg terbaru yb bukit gantang. Yg cina gemok rakan karib najib songlap beratus juta ok pula. Cina mca bantah islam pun ok juga. Cuma allergik dgn dap?! Sudahlah bermain politik bro.

      Delete
  7. Inilah yg dikatakan kebijaksanaan dlm mengurus negara dari parti keramat melayu. Umno takakan pupus walau apapun dilakukan. Setting dana sumbangan, corrupt ke.. Curi duit rakyat ke allah akan lepaskan jugak. Malah akan kembali ke tampuk pemerintahan tak lama lagi. Pas akan bantu la.

    ReplyDelete
  8. pancing pakai umpan babi, memanglah tak lekat. pakai umpan cipan pun tak tentu ikan selera nak makan.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja