Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 June 2020

Apa Kelas Harga Petrol Murah

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... apa kelas harga petrol murah... kan.. kan kan... Kita Malaysia nih kan suka harga yang mahal... harga yang tinggi....

Cheap Cheap No Good lar.... Hahaha...

Kalu harga siling Petrol RON95 disekat pada maksima RM2.08 ... macam mana Kerajaan nak kaya... macam mana nak berlagak harga Petrol di Malaysia termurah... Kena la stop semua harga siling nih... barulah masyuk.... Hahaha

Kan kan kan..


8 comments:

  1. mula cari jalan untuk dapat asil
    jalan untuk kukuh kosa dah buat
    kerajaan dunia nak lawan kerajaan Allah
    dapat musibah satu dunia gelabahhh
    baru sikit Allah bagi pakat duk bekurong
    masih lagi buta hati

    ReplyDelete
  2. Ini tanda BN dan PAS akan menang PRU15.

    ReplyDelete
  3. PN penaik harga minyak, rakyat naik minyak.PN kena lanyak

    ReplyDelete
  4. Azmin ajar metamatik pada bakal Professor genral degree bidang Sastolologi Haaktuih.

    Matematik baru dng formula baru kira tolak campur... hahahah

    Bekas Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Azmin Ali ajar matematik baru Pakatan Harapan (PH) dengan meletakkan ciapan angka “129 – 1 = 107” dalam akaun Twitternya semalam.

    Dengan status itu, ruangan komen Twitternya meriah dengan pelbagai ulasan dari netizen, termasuk penyokong PH.

    Angka itu dipercayai merujuk kepada kenyataan pimpinan PH sebelum ini, yang mendakwa mempunyai nombor mencukupi untuk mengambil alih kerajaan dari Perikatan Nasional (PN).

    Formula Tepok Berderai Wak Jemin : 129 - 1 = 107

    haahhh tepokkkk...!!!

    kah kah kah... kah kah

    ReplyDelete
  5. Azmin ajar formula metamatik pada bakal Professor genral degree bidang Sastolologi Haaktuih.

    Maklum lah kan selama ini Brother, Rapiji dan Abang Saif ajer yang jadi pakar formula PH

    Matematik baru dng formula baru kira tolak campur... hahahah

    Bekas Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Azmin Ali ajar matematik baru Pakatan Harapan (PH) dengan meletakkan ciapan angka “129 – 1 = 107” dalam akaun Twitternya semalam.

    Dengan status itu, ruangan komen Twitternya meriah dengan pelbagai ulasan dari netizen, termasuk penyokong PH.

    Angka itu dipercayai merujuk kepada kenyataan pimpinan PH sebelum ini, yang mendakwa mempunyai nombor mencukupi untuk mengambil alih kerajaan dari Perikatan Nasional (PN).

    Formula Wak Jemin Tepok Berderai: 129 - 1 = 107

    haahhh tepokkkk...!!!

    kah kah kah... kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azmin dan yiddin cuma ada satu formula mudah saja. Rasuah jawatan bergaji besar walau pun tak layak, dan beli sokongan dgn cash. Pokoknya semua main BELI sokongan. Itu saja 'kemahiran' dua malaun ni. Rafizi ada prinsip dan maruah diri, tak main la BELI sokongan.....

      Delete
  6. Rafizi ada formula sbb tu dia mantul


    kikikiki

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1