Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

08 October 2021

Malaysia Dah Rugi Banyak

Bhai/DeeDee semua...

Selama ini Malaysia dah rugi banyak... bila mana ramai pihak yang bawak keluar duit dari negara ini ke negara lain.. dan mereka ini mengelakkan cukai... dan selamanya mereka akan dan telah mencari jalan untuk mengelakkan cukai... 

Pada dasar nih... mereka ini adalah pengkhianat negara... dan pengkhianat negara patut dihukum dengan beratnya...  bayangkan dah cukup banyak yang mereka larikan dari Malaysia... dikhabarkan lebih dari RM1800 bilion...

Adoilah... ini semua celaka bhai... dari level Dewa, Dewata Raya sampailah VVIP dan VIP ... celaka betul.

LHDN mana berani usik puak-puak nih... SPRM pun sama... dua-dua tabley pakai... Jabatan Audit pon tak berani usik... aper kebal sangat la diorang nih.....

Celaka Ini LHDN Tidak Mahu Kacau



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1