Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

11 October 2021

Parti Kuasa Rakyat VS Muda

Bhai/DeeDee semua...

Sekarang nih semua mata tertumpu ngan satu parti politik yang baru nak dibangunkan... Parti Kuasa Rakyat yang dipengerusi penajakan oleh adik PM Ismail Sabri iaitu Kamarazman Yaakob..... Aderkah Pendaftar Pertubuhan (Registrar of Society @ RoS) akan meluluskan penubuhannya atau tidak....

Sebab itu hari MUDA tak lulus penubuhannya... ditolak oleh RoS ....

Takkan parti adik PM mudah pulak luluskan... Hahaha... kita tengok la yer... hhahaha... kalu mudah lulus... memang nampak sangat la kan... Hahahaha



2 comments:

  1. Parti kroni PM! Sudahlah tu....

    ReplyDelete
  2. burok perangai puak depa ni
    dulu abag tak jadi pm tak da pula
    nak tubuh pati baru
    gampang toi

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1