Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

01 October 2021

Persoalannya Sudah Terjawab Dengan Sendiri

Bhai/DeeDee semua...

Najib Razak kata keluarganya diberikan masa beberapa jam sahaja untuk berpindah keluar dari Seri Perdana selepas Kerajaan Pimpinannya tumbang. Dan dier salahkan Pakatan Harapan yang katanya dok push suruh keluar sebab Muhyiddin Yasin nak masuk Seri Perdana.

Errr.... sekejap...  

Selepas kejatuhan Barisan Nasional yang menyebabkan Najib Razak hilang jawatan Perdana Menteri....  itu adalah masa Pakatan Harapan memerintah... dan masa tue ... Seri Perdana agak lama barulah dihuni oleh Mahathir Mohamed.... hampir dekat sebulan masanya... Mahathir Mohamed adalah Perdana Menteri masa tue... dan Muhyiddin Yasin pulak adalah bukan berjawatan Timbalan Perdana Menteri... Timbalan Perdana Menteri adalah Wan Azizah.

Jadi... bila masa Muhyiddin Yasin punya orang boleh plan nak masuk Seri Perdana...

Dan.... Kabinet Muhyiddin Yasin telah meluluskan peruntukan untuk ubahsuai itu pada 19 Mac 2021 ... iaitu semasa Kerajaan Perikatan Nasional sedang memerintah... lama selepas kerajaan Pakatan Harapan dijatuhkan dengan Langkah Sheraton (Kerajaan Tebuk Atap) selepas 22 bulan memerintah.

So... time frame defensive cerita yang Najib Razak story nih banyak yang tak betul.. banyak yang mengelirukan... dan memburukkan Pakatan Harapan... yang memang takder kena mengena dengan ini cerita....

Hahaha... lawak siot citer penafian dari Najib Razak nih... last-last sendiri mengaku bawak keluar barang dan letak dalam warehouse. Hahahaha



1 comment:

  1. Bro,pasal apa versi cerita Najib dari Malaysia Kini versi BM neh macam kena potong²,berbeza dgn versi BI nya yg jelas lagi clear.....

    http://ktemoc.blogspot.com/2021/10/najib-told-moo-moo-to-cease-desist-from.html?m=1

    Apa agenda Malaysia Kini???
    Nak tipu orang kampung ker...Haiyya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1