Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

14 October 2021

Bila Sesuatu Itu Dijadikan Momen Sejarah

Bhai/DeeDee semua...

Bila sesuatu itu dijadikan momen sejarah... maka yang ada hanyalah satu bahan lelucon buat warga.

Hahaha..



2 comments:

  1. Ini lah bala jika Perdana Menteri di lantik dari Utara Semenanjung.

    Sultan Johor Sultan Ibrahim Sultan Iskandar terkilan dengan tindakan kerajaan ketika pentadbiran bekas Perdana Menteri, Dr Mahathir Mohamad pada 2018 yang tidak meneruskan permohonan semakan serta pentafsiran kes Pulau Batu Puteh.

    Baginda turut mempersoal adakah soal kedaulatan Johor seolah-olah tidak penting kepada kerajaan pada waktu itu.

    “Adakah kita negeri anak tiri? Kalau tak suka Johor…Cuba kalau Malaysia kehilangan Pulau Langkawi kepada Thailand, bagaimana rasa orang Kedah agaknya,” katanya di Facebook.

    Sultan Ibrahim turut menggesa tindakan diambil ke atas mereka yang bertanggungjawab melakukan kecuaian dan kekhilafan kerana tidak meneruskan permohonan semakan serta pentafsiran kes Pulau Batu Puteh.

    Semua pulau pulau strategik seperti Singapura sedekah pada Lee Kwan Yew, Pulau Pinang sedekah pada Francis Light Pulau Batu Putih baru serah 2 tahun lepas oleh Tun pada anak Lee Kwan Yew..!!

    Inilah angkara pemimpin dari Kedah Lama di Utara Semanjung. Bab akidah hangpa suma nak fakta jugak ka..!?

    #nakfaktaka!?

    ReplyDelete
  2. Moment sejarah bila parlimen gagal membahaskan isu 1MDB, sekarang moment sejarah bila gagal membahaskan isu PANDORA PAPER.Patut kurangkan kuasa menteri/MP yang punya kuasa, bukannya kurangkan kuasa pihak penguatkuasa.Dah bertahun menteri/MP berkuasa tanpa ada sekatan semahu hati mereka.al hasil negara dijarah dan isu bangsa dan agama dipermainkan dicelah kemiskinan rakyat yang dirompak qpa yqng sepatutnya menjadi hak rakyat

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1