Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 December 2011

Nak Selamatkan Tengkok Siapa?

Celaka... Memang macam celaka... Sebenarnya nak selamatkan tengkok siapa? Dah terang-terang berkhianat dengan kengkawan.... berjanji setia dalam gelap dengan musuh... bocorkan maklumat kepada musuh... berpakat dengan musuh...

Tapi... biler sekali terbocor sikit citer... terus buat lawak...

Bayangkanlah... samer dalam satu geng... sorang kasi kecoh citer... lepas tue member sorang lagi ugut nak dedahkan citer... abistue member yang kecoh citer memula tadi serang balik dengan bagi hint yang semua kengkawan nih juga sama terpalit... siot betul la...

Last-last... pasai nak selamatkan tengkok sorang dua kengkawan yang ader kat atas tue... terus diajak coverkan story.... terus jumpa orang tua... konon mintak maaf... sedangkan sebenarnya semua nih cumer lakonan jer...

Lakonan sandiwara nak menyelamatkan tengkok kengkawan dier....

Mana taknyer... kalu bocor nanti... susah la nak jadi leader... macam la citer yang diorang cover macam nak mampus nih takder saper tau... wei.. benda busuk.. sokojap yo orang lain tau....

Kalu ini macam la perangainyer... memang patutlah depa buat slogan "PAS Ganti UMNO" ... ganti pon takder masalah aper... sebab perangai sekor-sekor dalam PAS pon sebijik macam UMNO... so... kira macam 2 kali 5 jer.... PAS Ganti UMNO atau UMNO ganti PAS samer jer.. tabley pakai...

Sori aaa.... gua akan bantai tahap dewa punya... perangai macam cilanat kasi khianat kepercayaan ahli parti nih memang selawaknyer dicaci maki.... takder gunanyer simpan lagi parasit-parasit macam nih....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja