Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 December 2011

Menari Geleklah Noh Omar

Hahaha.... Noh Omar aderlah antara yang teruja sangat bilermana mendengar cerita tentang keputusan kes perbicaraan Khir Toyu... mana taknyer... sampai boleh menari geleklah Noh Omar biler tau keputusan tue....

Hepi bukan main nampaknyer... senang la sikit kerja dier... hahaha.. lepas nih ader chan jadi MB Selangor selepas PRU13 nanti..

Gua sebenarnya cukup kesian dengan Khir Toyo... memang dier tau dier ader bersalah.. tapi takder sekor pon dari pimpinan UMNO/BN yang nak tolong dier... tak kenang budi betul la UMNO/BN nih.... habis madu sepah dibuang... hahaha

Walaupun gitue... Khir Toyo masih lagi setia dengan UMNO/BN ... tapi gua tak tau la sampai biler... maybe kalu Khir Toyo masuk PAS atau PKR .... sure akan cepat dilantik jadi pimpinan utama...

Takper la Khir Toyo oooi... lu simpan jer dalam ati nama-nama mangkuk yang dalam UMNO/BN yang sabotaj lu tue... nanti senang skit kalu ader modal nak balas balik... hahaha

Lu jangan riso la Khir Toyo ooi.. kalu lu kena masuk penjara pon.. lu masih boleh dapat layanan VVIP.. macam satu kes pada sekitar awal tahun 90'an (nama banduan tue gua tak berapa nak ingat).. dier boleh keluar masuk biler-biler kat dalam penjara.... boleh keluar untuk urusan bisnes dier....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja