Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 November 2014

Alasan Terbaik Ahli Parlimen London

Bhai/DeeDee semua...

Cuaca kat Malaysia tak berapa elok untuk kesihatan... Jadi susah skit nak bertugas di Malaysia... Lagipon kat Malaysia nih panas dier membahang... Terik dalam lembab...

Sebab tue la Tuan Guru Dato' Seri Sir Haji Duke Of Rusila kena duduk London dan Turki selalu... Bukan ker dah jadi Ahli Parlimen London??? Tak betah duduk kat Malaysia dah.... Lagipon sejak dilantik jadi orang nombor dua Ulamak Dunia nih... Kena la lebih banyak lepak kat oversea...

Kalo kat oversea ... London ka ... Frankfurt ka... Tak la semedang kena sakit dan susut badan... Sebab kat sana banyak makanan kesihatan... Budu, nasik dagang, keropok lekor dan nasik berlauk susah nak ader... Jadi boleh la jaga kesihatan tue... Kalo kat sini semua bedal... Hahaha

Aper pon... Inilah alasan terbaek untuk jawab ketidakhadiran masa Bajet 2015 itu hari.... Hahaha.... Badan tak sihat dan susut..... Aiyo




Sabor jer la.... Rehat-rehat la kat rumah... Menantu BMW kan ader.... Boleh takeover.... Takdak hal.... Lagipon menantu bukan kaki pil kuda kan.... Hahaha

Tak gitue ka Tuan Guru Dato' Seri Sir Haji Duke Of Rusila?



6 comments:

  1. hihihi....lepak belanda la tuang presideng..sana ganja halal...hahaha..pekena sepam dua inshaallah kebah demam tu

    ReplyDelete
  2. Apb buat FITNAH dlm TV itu FITNAH jd keSAENTERO negeri

    Apb FITNAH internet viral dialam maya mk jd lah FITNAH kesaentero DONIA

    Apb FITNAH berulang2 berganda2...itu memang sial CILAKA kaflaVuttoh kaplaVanna

    Apb FITNAH guna jubah SARBAN Quran...ayo yoo memang CILAKAK seluruh badan!!?

    ...ayo ayoo betul2 CILAKAK punya ularrrMAK iblis wal SETAN!!!?

    ...SIMPANG2kan jgn sampai ada lg kat anak2 & KETURUNAN!!!!!!

    Dihari Mahsyar..sama2 kita tunggu smutlak2 KBNARAN & "KEADILAN" dr TUHAN

    ReplyDelete
  3. Dan diletakkanlah kitab, lalu kamu akan melihat orang-orang yang bersalah ketakutan terhadap apa yang (tertulis) di dalamnya, dan mereka berkata: Aduhai celaka kami, kitab apakah ini yang tidak meninggalkan yang kecil dan tidak (pula) yang besar, melainkan ia mencatat semuanya; dan mereka dapati apa yang telah mereka kerjakan ada (tertulis). Dan Tuhanmu tidak menganiaya seorang jua pun".

    sama sama lah kita pakat takut dan berusaha untuk menjadi golongan yang sedikit
    jangan hanya pandai cakap tunggu diakhirat tapi duk buat maksiat

    ReplyDelete
  4. Count of Monteng Sokmo.

    ReplyDelete
  5. Salam bhai !

    Please lah...suruh dia gi jumpa pakar & check his "kesihatan" mental dia sama kut ada kes disorder ke atau "otak kognatif susut" ke apa ... tu pasal la dia buat statement yang bukan bukan sejak 2 menjak ni ?

    hohoho !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja